Facebook Pixel Sportdog.gr | Μαρινάκη, κλείσε τα βιβλία!
| 2018-02-08 09:29:00

Μαρινάκη, κλείσε τα βιβλία!

Sportdog Team
Μαρινάκη, κλείσε τα βιβλία!

Η εγκληματική οργάνωση κυνηγάει τον Ολυμπιακό.

Μόνον τον Ολυμπιακό; Στην Ελλάδα όλοι είναι αδικημένοι και κυνηγημένοι. Μόνο; Και συκοφαντημένοι. Μετά και τη νέα νίκη της ΑΕΚ, μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο του Ολυμπιακού, με την ομάδα σαβούρα του πρωταθλητή, δεν πάει παραπέρα, ακόμα και να σταματήσει να τον έχει στο σημάδι η εγκληματική οργάνωση της εξυγίανσης της πλάκας ιστορία.

Το ρόστερ του Ολυμπιακού είναι για πέταμα. Άντε να κρατήσει τρεις ποδοσφαιριστές, ούτε έναν παραπάνω. Αν, βέβαια, μιλάμε για τον Ολυμπιακό της νέας εποχής. Ο σημερινός είναι τελειωμένος από την περασμένη σαιζόν.

Τον είδαμε πάλι τον Ολυμπιακό σε κόντρα με την ΑΕΚ. Πελάτης κανονικός έγινε. Κι όμως ακόμα δεν το έχουν πάρει πρέφα, ότι μειονεκτούν σε σύγκριση με την ΑΕΚ.

Πριν μήνες ο αποδυτηριάκιας το είπε ξεκάθαρα. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται μια νέα αρχή. Ο κύκλος του έκλεισε, άσε ότι κράτησε πολύ. Ο Μαρινάκης να κλείσει τα βιβλία, να το πάρει αλλοιώς.

Οι ενέσεις σ' αυτόν τον Ολυμπιακό δεν πιάνουν. Οι επιδιορθώσεις. Τα βουλώματα. Τα συμπληρώματα. Φοβερό, να έχει χάσει το τραίνο ο Ολυμπιακός και να θαρρεί ότι συνεχίζει να ταξιδεύει βαγκόν-λη.

Γιατί θέλει παίκτες η ΑΕΚ, μετά το νέο θρίαμβο στον πελάτη Ολυμπιακό, διάβασε apodytiriakias.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags