Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτός ξεφτίλισε τον Ολυμπιακό μετά την ΑΕΚ
| 2018-02-10 10:28:00

Αυτός ξεφτίλισε τον Ολυμπιακό μετά την ΑΕΚ

Sportdog Team
Αυτός ξεφτίλισε τον Ολυμπιακό μετά την ΑΕΚ

Δεν γίνονται, ρε, αυτά τα πράγματα. Ο Νο1 συνεργάτης του Μαρινάκη στο ποδόσφαιρο, ο απόλυτα έμπιστος του, ο γνωστός Γιάννης Βρέντζος, αφού έπαθε την πλάκα της ζωής του από την καζούρα που του έστησε ο άρρωστος αεκτζής αδελφός του, διέπραξε την πατάτα της παραγοντικής καριέρας του.

Ναι, ο Βρέντζος είναι μακράν ο πιο στενός συνεργάτης του μεγαλομετόχου. Μέσα ο Καραπαπάς, και ο κύριος Σάββας, όμως ο Κρητικός Βρέντζος είναι ο αδελφοποιητός. Ο οποίος πήγε να μιλήσει στους παίκτες μετά και το νέο γλυκό που τους κέρασε το αεκάκι.

Αεκάκι, βέβαια. Έτσι την αποκαλούν οι γνήσιοι, οι παραδοσιακοί γάβροι της γενιάς του μακαρίτη Θόδωρου Νικολαϊδη. Έχουν σεβασμό στον Παναθηναϊκό, αυτόν θεωρούν ισοϋψή αντίπαλο, την ΑΕΚ την έχουν δευτεράτζα, απλά πολυ πιο πάνω από τον ΠΑΟΚ, τον ίσα κι όμοια με τον Άρη.

Επί του θέματος. ''Χάσατε τρεις φορές από παίκτες που παίρνουν το ένα πέμπτο των δικών σας αποδοχών''  είπε ο Βρέντζος στους παίκτες του Ολυμπιακού. Αν το έλεγε αυτό κάποιος εκτός Ολυμπιακού, θα ήταν βαρειά κατηγορία, στα όρια της βρισιάς. Ότι, δηλαδή, η ΠΑΕ του Μαρινάκη είναι καφενείο. Σκέτο. Μια ασόβαρη επιχείρηση. Μια διαλυμένη κατάσταση. Ο καθένας κάνει ό,τι γουστάρει και λογαριασμό δεν δίνει. Ανεξέλεγκτα πράγματα.

Έτσι είναι. Τι σόι μαγαζι της πλάκας είναι αυτό, να μισθοδοτεί το πιο ακριβό ρόστερ, όπως λέει ο εκπρόσωπος του μεγαλοεφοπλιστή και οι λεγεωνάριοι να γράφουν κανονικά τη φανέλα και το συμβόλαιο τους, Να αδιαφορούν, να μην αποδίδουν σύμφωνα με την αξία τους.

Γιατί με Ολυμπιακό μόνο νίκη ο Ατρόμητος που... σνόμπαρε τη ρεβάνς κυπέλλου με ΠΑΟΚ, διάβασε apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags