Facebook Pixel Ραπτόπουλος: Μήνυμα στον Μαρινάκη η τιμωρία του Ολυμπιακού
| 2018-02-13 09:48:00

Πιο... σεξουαλική η ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ - Μήνυμα στον Μαρινάκη το -3 - Δεν ξέρει μπάλα ο Μίνος

του Κωστή Ραπτόπουλου
Πιο... σεξουαλική η ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ - Μήνυμα στον Μαρινάκη το -3 - Δεν ξέρει μπάλα ο Μίνος

Ο... γέρος της Λάρισας και οι «ετοιμοθάνατοι» του Ολυμπιακού. 

Ο Κούγιας αν έπαιζε στόπερ εναντίον του ΠΑΟΚ, η τετράδα στην άμυνα της ΑΕΛ θα ήταν καλύτερη απ' ότι με τον Γκοΐκοβιτς. Ο δε Γιοβάνοβιτς πρέπει να παρατήσει το ποδόσφαιρο, αφού ο Μπίσεσβαρ, παίζοντας έξω αριστερά, του πήρε την ταυτότητα.

Ο ΠΑΟΚ παίρνει μεγάλους πόντους από τα πλάγια μπακ του. Έχουν φοβερή ταχυδύναμη. Γίνονται εξτρέμ αυτομάτως. Ο Μπίσεσβαρ έπαιρνε ρόλο δεκαριού και ο Πέλκας έβγαινε σαν κρυφό σέντερ φορ. Δηλαδή με Μάτος έξω δεξιά, Βιεϊρίνια έξω αριστερά, με Πέλκα, κρυφό φορ και Πρίγιοβιτς μπροστά και Μπίσεσβαρ με τον Τζάλμα Κάμπος στα δέκα μέτρα, ματς τύπου Απόλλωνα, Λεβαδειακού, Ξάνθης, έχει περισσότερες επιλογές από τα πλάγια, σε σχέση με την ΑΕΚ, για να διασπάσει τέτοιες άμυνες.

Φυσικά, με τον Αγκάνοβιτς, τον Λαγό και τον Φατιόν, να έχουν τέτοια αργοπορία στα χαφ, ο ΠΑΟΚ δεν κινδύνεψε καθόλου στις αντεπιθέσεις. Ο Ναζλίδης αν περάσει από το γηροκομείο της Κάτω Τούμπας, μπορεί κάποιος τρόφιμος να του πει «ρε παιδάκι μου, εσύ, πότε έφυγες και δεν σε είδαμε;». Βαρυκόκκαλη η Λάρισα. Πιο πολύ και από τον προπονητή της, τον Φυντάνη.

Εξακολουθώ να λέω ότι αν ο ΠΑΟΚ από τον αργό Σάκχοφ παίρνει παιχνίδια και γκολ, θα είναι ένας ευλογημένος μήνας αυτός για τον Δικέφαλο.

Μήνυμα στον Μαρινάκη η τιμωρία

Η απόφαση της τιμωρίας του Ολυμπιακού είναι ένα μήνυμα προς τον Μαρινάκη ότι τα κόζια άλλαξαν. Ήταν η μαθηματική απόδειξη. Με πρόεδρο τον Γκαγκάτση, τον Σαρρή και τον Γκιρτζίκη δεν υπήρχε περίπτωση να βλέπαμε κάτι τέτοιο. Άρα είναι ένα μήνυμα και νομίζω πως πρέπει να πανηγυρίζει ο Μαρινάκης, γιατί του δίνεται ένα τεράστιο άλλοθι, να κρύψει τα αγωνιστικά προβλήματα της ομάδας του.

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, πώς να πάρει πρωτάθλημα; Ο Ατρόμητος έπεφτε σαν σκυλί πάνω στα χαφ του Ολυμπιακού. Έπεφτε ξύλο. Οι δημόσιες σχέσεις του Ολυμπιακού είναι άθλιες. Όλοι πάνε με τον ισχυρό πλέον. Έχουμε ένα ισχυρό μπραντεφέρ μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Έχει τεράστιο πρόβλημα ο Ολυμπιακός στα χαφ. Δεν έχασε και τίποτα που τραυματίστηκε ο Μιραλάς με τον Φορτούνη. Ίσα ίσα τους απάλλαξαν και από τα προβλήματα. Με τους τραυματισμούς γλίτωσαν τις σκοτούρες. Πώς ένας ετοιμοθάνατος φωνάζει «πάρε με θεέ μου, να σωθώ, να ξεφύγω το μαρτύριο»; Τέτοιο πράγμα.

Αυτή η γκόμενα είναι η ΑΕΚ

Μπορεί να έχεις μία πολύ ωραία γυναίκα, αλλά στο κρεβάτι να μην κουνιέται. Ανοργασμικό στοιχείο. Μπορεί να έχεις όμως και μία λιγότερο όμορφη, με ατέλειες. Να έχει δηλαδή λίγη κυτταρίτιδα και να μην είναι και το καλύτερο κορμί. Αλλά σου κάνει έρωτα τρομερό, σου γλείφει τα παγωτά από το στόμα, σε κανακεύει, σου λέει «αγοράκι μου», «ωχ το μωρό μου» και σου κάνει άγριο σεξ. Ε ποια προτιμάς; Την κούκλα που είναι πάγος στο κρεβάτι ή την μέτρια θερμή, που θα σε τρελάνει; Φυσικά τη δεύτερη...

Ε, αυτή η γκόμενα είναι η ΑΕΚ! Είναι τσαγανιάρα, παθιάρα και γλυκούλα. Και γι' αυτόν τον λόγο, ίσως αξίζει να πάρει το πρωτάθλημα. Γιατί ο ΠΑΟΚ αυτό δεν το βγάζει.

Ο ΠΑΟΚ είναι φαντεζί, γρήγορος, πιο θεαματικός, γιατί έχει τη δυνατότητα τα πλάγια μπακ του, να γίνονται εξρέμ και τα εξτρέμ του να γίνονται χαφ. Ουσιαστικά τα δεκάρια του παίρνουν ρόλο πλάγιων μπακ. Όταν βρεθεί ένας προπονητής να τα κλείσει ψηλά, θα τον κόψει στα δύο ο ΠΑΟΚ.

Η ΑΕΚ λοιπόν είναι πιο τσαγανιάρα, πιο παθιάρα, πιο σεξουαλική. Ο ΠΑΟΚ είναι πιο βιτρινάτος. Αυτά τα δύο στοιχεία θα κονταροχτυπηθούν για Κύπελλο και πρωτάθλημα και θα δώσουν μεγάλες συγκινήσεις στον κόσμο.

Δεν έχει ιδέα από μπάλα ο Μίνος

Ένα μικρό σχόλιο για τη διαμάχη Μίνου-Κοντοέ. Ο Μίνος αν δεν υπήρχε ο ΠΑΟΚ δεν είχε λόγο ύπαρξης δημοσιογραφικά. Δηλαδή αν ο ΠΑΟΚ διαγραφόταν για δύο χρόνια και ο Μίνος δεν είχε κάνει τα κουμάντα του, τότε δεν θα μπορούσε ούτε καλαμπόκια έξω από τον Άγιο Χαράλαμπο. Παρ' όλα αυτά, είναι γοητευτικός και χρειάζεται να πουλάει οπαδιλίκι, γιατί αυτό είναι η δουλειά του.

Ο Κοντοές και όλα τα υπόλοιπα παιδιά, όπως ο Γαλανόπουλος, είναι χαμηλού προφίλ. Δηλαδή, φανταστείτε τον Μίνο να έλεγε αυτά τα πράγματα στην τηλεόραση έχοντας απέναντι στον Τάσο Μητρόπουλο ή τον Βράνιες, θα τον τσαλακώνανε όπως οι ταχυδρόμοι τα γράμματα στην Αριστοτέλους. Είναι από τους δημοσιογράφους που δεν έχουν ιδέα από μπάλα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags