Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο Χιμένεθ ακόμα... σκέπτεται το ματς στο Κίεβο!
Ποδόσφαιρο
| 2018-02-22 10:42:00

Ο Χιμένεθ ακόμα... σκέπτεται το ματς στο Κίεβο!

Sportdog Team
Ο Χιμένεθ ακόμα... σκέπτεται το ματς στο Κίεβο!

Ο προπονητής έχει καταλήξει.

Τα έβαλε κάτω και αποφάσισε να παίξει έτσι και να ξεκινήσει μ' αυτούς τους ένδεκα. Έλα, όμως, που όσο το σκέπτεται το βλέπει και αλλοιώς. Πιο ώριμα, πιο ολοκληρωμένα.

Ο Χιμένεθ καβάλησε χθες το αεροπλάνο για την Ουκρανία και μέχρι τότε είχε ήδη διαφοροποιήσει τα πλάνα τρεις φορές για την αποψινή ρεβάνς κόντρα στην Δυναμό. Και δεν αποκλείεται την επόμενη, σήμερα, ημέρα του αγώνα να κάνει μία ακόμα αναθεώρηση της... τελικής του επιλογής.

Η ΑΕΚ θα παίξει για την πρόκριση. Η οποία μπορεί να έρθει εύκολα, γιατί όχι! Όπως να περάσει στους ''16'' αφού χρειαστεί να χύσει αίμα, να τα δώσει όλα, και να επιστρέψει στην Αθήνα με άδειο το ρεζερβουάρ από δυνάμεις. Συμφέρει κάτι τέτοιο στην ΑΕΚ; Να ρισκάρει την ετοιμότητα της στο πρωτάθλημα για την πρόκριση; Κι αν δεν την εξασφαλίσει, να έχει απώλειες βαθμών στο κρίσιμο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, λόγω της κόπωσης στο Κίεβο.

Με το 1-1 του πρώτου αγώνα, η πρόκριση είναι ανοικτή. Κι αυτό το αποτέλεσμα είναι ακριβώς που ορίζει το πώς η ΑΕΚ θα παίξει στη ρεβάνς. Διαφορετικά, απ' ο,τι αν η ΑΕΚ είχε προβάδισμα στο σκορ ή το αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ ήταν 0-0.

Θέλει πρόκριση η ΑΕΚ αλλά δεν θα σκοτωθεί να την κυνηγήσει. Σε καμία περίπτωση. Ένα γκολ θα ψάξει, μόνον αν της έρθει η φάση. Ο αποκλεισμός της Δυναμό ξεκινάει και τελειώνει στο μηδέν της ΑΕΚ στην άμυνα.

Ποιος έχει συμφέρον να τρομοκρατήσει τον Ουάρντα, διάβασε apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags