Facebook Pixel Sportdog.gr | Γκαρσία, έτσι δεν θα χάσεις από ΠΑΟΚ: Πέταξε έξω Φορτούνη-Μιραλάς! Ρόλος-έκπληξη σε Κούτρη
| 2018-02-25 15:05:00

Γκαρσία, έτσι δεν θα χάσεις από ΠΑΟΚ: Πέταξε έξω Φορτούνη-Μιραλάς! Ρόλος-έκπληξη σε Κούτρη

Sportdog Team
Γκαρσία, έτσι δεν θα χάσεις από ΠΑΟΚ: Πέταξε έξω Φορτούνη-Μιραλάς! Ρόλος-έκπληξη σε Κούτρη

Για να μην κάνουν... γάμο οι παίκτες του Δικέφαλου!

Ζόρικο το σημερινό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι σε φόρμα, έχει καλή ψυχολογία και παίζει στη γεμάτη Τούμπα. Αν ο Όσκαρ Γκαρσία δεν θέλει να δει τον Ολυμπιακό να χάνει το ματς, να διαβάσει εδώ, στη στήλη μου στο sportdog.gr, πώς πρέπει να παίξει για να είναι ήσυχος.

Και περνάω αμέσως στο ψητό, δίνω 11άδα για να μη χάσει ο Ολυμπιακός! Ακούς Όσκαρ, για να μην χάσεις!

Τερματοφύλακας ο Προτό και μπροστά του, στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά οι Ομάρ, Χατζισαφί, Ένγκελς και Μποτία. Στα χαφ οι Ρομαό, Ταχτσίδης, Πάρντο και Κούτρης. Και πιο μπροστά ο Οφόε και, φυσικά, ο Ανσαριφάρντ. Έξω και ο Φορτούνης και ο Μιραλάς!

Εξηγώ για τον χώρο του κέντρου, γιατί εκεί είναι όλο το ζουμί: Ρομαό και Ταχτσίδης κόφτες, με τον Οφόε λίγο πιο μπροστά τους για να στηρίζει τον Ανσαριφάρντ. Ο Κούτρης από αριστερά θα στηρίζει τον Χατζισαφί, για να μην κάνουν... γάμο στα αριστερά του Ολυμπιακού οι παίκτες του ΠΑΟΚ και ο Πάρντο από την άλλη πλευρά να στηρίζει τον ντεφορμέ Ομάρ, για να γλιτώσουν τον γάμο και από εκεί.

Όλο το παιχνίδι του ΠΑΟΚ στηρίζεται στα πλάγια, παίζει κυρίως από εκεί. Αν οι ΠΑΟκτσήδες βρουν μόνο του τον ντεφορμέ Ομάρ ή τρύπες στα αριστερά, θα έχει πρόβλημα ο Ολυμπιακος στην Τούμπα. Αν βάλει τον Κούτρη στον ρόλο που είπα και τον Πάρντο στον ίδο ρόλο από δεξιά, δύσκολα θα χάσει το παιχνίδι ο Ολυμπιακός...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags