Facebook Pixel Sportdog.gr | Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Γιατί ο Γκαρσία δεν εξετάστηκε από τον γιατρό του αγώνα
| 2018-02-26 20:10:00

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Γιατί ο Γκαρσία δεν εξετάστηκε από τον γιατρό του αγώνα

Sportdog Team
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Γιατί ο Γκαρσία δεν εξετάστηκε από τον γιατρό του αγώνα

Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα!

Τρώει στο κεφάλι το κουτάκι της μπύρας ο Ίβιτς και τεζάρει. Λεωφόρος, αγώνας Παναθηναϊκού- ΠΑΟΚ, οι πράσινοι προηγούνται 1-0. Το παιχνίδι διακόπτεται, δεν ολοκληρώνεται, με τις γνωστές συνέπειες σε βάρος των γηπεδούχων.

Οι παοκτσήδες, με πρώτον και καλύτερο τον πρώην ποδοσφαιριστή του  Παναθηναϊκού Κωνσταντινίδη, κρύβουν τον τραυματία Ίβιτς. Οι Λυμπερόπουλος και Μαραγκός, πρώην ποδοσφαιριστής του  ΠΑΟΚ αυτός, από πλευράς Παναθηναϊκού ζητάνε και από τον διαιτητή Κομίνη και από τους...''συναδέλφους'' της αντιπάλου ομάδας, να εξεταστεί ο παθών από τον ... γιατρό του αγώνα.

Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα! Γιατρός του αγώνα σημαίνει γιατρός του... Παναθηναϊκού! Για μαλάκες τους πέρασαν τους άλλους του ΠΑΟΚ; Και βάζελος είναι ο ντόκτωρ και άνθρωπος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Να, γιατί οι του ΠΑΟΚ καλώς, κακώς δεν είχαν εμπιστοσύνη στον γιατρό.

Επτά, αριθμός 7, μπράβοι, σκέτες ντουλάπες έξω από την πόρτα του αποδυτήριου στη Λεωφόρο. Δεν περνάει κανείς! Σε κατάσταση υστερίας ο Κασκάνης, ο πρώην αντισυνταγματάρχης της αστυνομίας και υπεύθυνος σεκιούριτυ του Παναθηναϊκού, ο Σπύρος Βλάχος κι άλλοι παρατρεχάμενοι, απαιτούν να εξεταστεί ο Ίβιτς από τον... γιατρό του αγώνα.

Τελικά. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μεταφέρεται κρυφά (!!!) στον Ευαγγελισμό, ενώ οι Λυμπερόπουλος, Κωνσταντίνου ψάχνουν με τις ώρες όλα τα νοσοκομεία, δεν είναι και λίγα στην περιοχή,να βρουν που πήγαν τον Ίβιτς οι παοκτσήδες.

Γιατί οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αρνήθηκαν να εξεταστεί ο προπονητής τους από τον... γιατρό του αγώνα; Για τον ίδιον λόγο που δεν περίμεναν γνωμάτευση από τον γιατρό της Λεωφόρου οι παοκτσήδες για τον Βλάνταν Ίβιτς. Χαίρετε.

 

Ποιος έδωσε λεφτά για τα δακρυγόνα στην Τούμπα, διάβασε apodytiriakias.gr

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags