Facebook Pixel Sportdog.gr | Tα πάνω-κάτω στην κυβέρνηση με ΠΑΟΚ-Ολυμπιακό - Τι θα κάνει ο Τσίπρας, «σεισμός» στη Θεσσαλονίκη!
| 2018-02-28 11:00:00

Tα πάνω-κάτω στην κυβέρνηση με ΠΑΟΚ-Ολυμπιακό - Τι θα κάνει ο Τσίπρας, «σεισμός» στη Θεσσαλονίκη!

Sportdog Team
Tα πάνω-κάτω στην κυβέρνηση με ΠΑΟΚ-Ολυμπιακό - Τι θα κάνει ο Τσίπρας, «σεισμός» στη Θεσσαλονίκη!

Ποια Μακεδονία; Αυτό «καίει» τον πρωθυπουργό...  

Ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα; Κανείς δεν αναρωτιέται αν θα πέσει η κυβέρνηση από ένα... ρολό ταμειακής μηχανής στη μάπα του Όσκαρ Γκαρθία.

Ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα; Ποιος από τους τρεις. Η σωστή ερώτηση είναι ποιος θα το χάσει. Και πιο σωστή ακόμα είναι η ερώτηση πώς θα καθαρίσει ο Τσίπρας αν το χάσει ο ΠΑΟΚ, σε περίπτωση που τιμωρηθεί για «τη ρίψη αντικειμένου σε άνθρωπο του Ολυμπιακού» στην Τούμπα.

Ποια δικαιοσύνη; Δεν υπάρχει αυτό. Σε παρακαλώ! Μιλάμε σοβαρά. Ό,τι κι αν αποφασιστεί για τη ματαίωση του αγώνα στην Τούμπα, την περασμένη Κυριακή, θέμα τεράστιο που ήδη έχει προκαλέσει... «εθνικό διχασμό», την έχουν βαμμένη. Κυβέρνηση και Δικαιοσύνη.

Μας έχουν ζαλίσει τον έρωτα οι σύντροφοι της κομπανίας Τσίπρα, ότι είναι ενάντια στη διαπλοκή, στη διαφθορά, ότι είναι υπέρ της εξυγίανσης και της κάθαρσης, όλα αυτά τα πομπώδη και πολυμεταχειρισμένα.

Θα την σκαπουλάρει ο ΠΑΟΚ; Χαμένος ο Τσίπρας! Θα τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ; Χαμένος ο πρωθυπουργός και πάλι. Γιατί; Είπαμε! Επειδή ουδείς θα σεβαστεί και την πιο δίκαια απόφαση. Επειδή για το πόπολο δεν υπάρχει δικαιοσύνη. Δεν υπάρχει δίκαιο. Υπάρχει μόνον σκοπιμότητα.

Αν, λοιπόν, φάει την καμπάνα ο ΠΑΟΚ, τι θα πουν στη Θεσσαλονίκη; Ότι δικαιώθηκε ο αγώνας μας, σε συνεργασία με την κυβέρνηση, για να αλλάξει... σελίδα το ποδόσφαιρο; Όχι, βέβαια! Αν τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ, αυτή θα 'ναι μία απόφαση... αβάντα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Αυτό θα πουν.

Ποια εφαρμογή των νόμων και των κανονισμών. Σε παρακαλώ. Αυτά είναι πέη μπλού. Όπως αν «δικαιωθεί» ο ΠΑΟΚ, τότε ζορίζεται η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Έτσι το βλέπουν οι μεν και οι δε.

Να, τι καίει τον Τσίπρα! Όχι ο τσαμπουκάς των Σκοπίων. Το παλούκι είναι η κόντρα δυο ομάδων με όγκο οπαδών. Εδώ είμαστε, για να κάνουμε ταμείο. Συλλαλητήρια για τη Μακεδονία, άλλα συλλαλητήρια και για την Παοκάρα και τα μυαλά στα κάγκελα, αν φάει αφαίρεση βαθμών και λουκέτο στην Τούμπα. 

Ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα; Αυτό είναι. Όχι η ανεργία, όχι οι φόροι που μας πηδάνε, ούτε το "Yes" του Σύριζα και στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων. Το παλούκι το αξεπέραστο είναι τι θα κληρώσει γι' αυτό που έσκασε στην Τούμπα. Τρεις μέρες πέρασαν κι ακόμα δεν τράβηξαν τον κλήρο.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags