Facebook Pixel Sportdog.gr | Tριάρα ο ΠΑΟ μέσα στο Kαραϊσκάκη μόνο με τη φανέλα του - Εφιάλτης για Ολυμπιακό και Μαρινάκη!
| 2018-03-02 10:45:00

Tριάρα ο ΠΑΟ μέσα στο Kαραϊσκάκη μόνο με τη φανέλα του - Εφιάλτης για Ολυμπιακό και Μαρινάκη!

Sportdog Team
Tριάρα ο ΠΑΟ μέσα στο Kαραϊσκάκη μόνο με τη φανέλα του - Εφιάλτης για Ολυμπιακό και Μαρινάκη!

Ομάδα χωρίς λεφτά το Τριφύλλι αλλά με μέταλλο. 

Όποιος σηκώνει να διαβάζει αλήθειες χωρίς να ανακατεύεται το στομάχι του και δεν είναι επιρρεπής σε πονοκεφάλους, ας ξεκινήσει να διαβάζει. Να πω και το άλλο; Η μαγκιά είναι να αντέχεις και πράγματα που διαφωνείς.

Στο ψητό. Στην 14χρονη περίοδο όπου στο πρωτάθλημα κυριαρχούσε ο Νόμος του Σωκράτη Κόκκαλη ο Παναθηναϊκός πήρε δύο πρωταθλήματα, ένα βαρδινογιαννέικο το 2004 και το άλλο, το 2010, επί πολυμετοχικότητας. Γι' αυτό το τελευταίο πρωτάθλημα ο κάθε σοβαρός βάζελος δεν πρέπει να αισθάνεται υπερήφανος.

Πρώτον, διότι ο αντίπαλος σερνόταν. Ένας Ολυμπιακός να τον κλαίνε οι ρέγγες. Ο Κόκκαλης, άλλωστε, είχε σχεδόν εγκαταλείψει την ομάδα, και πράγματι το καλοκαίρι του 2010 εμφανίστηκε Μαρινάκης Ευάγγελος με τα κιλά του μαζί. Και εξαγόρασε το πακέτο μετοχών της ΠΑΕ.

Δεύτερον, για να πάρει αυτό το κωλοπρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός ξόδεψε τα περισσότερα πακέτα από ποτέ, από κάθε άλλη ελληνική ομάδα. Πώς, λοιπόν, να φχαριστηθεί ο σοβαρός βάζελος έναν τίτλο όταν ο αντίπαλος έχει καταρρεύσει και ο Παναθηναϊκός προκειμένου να τον κατακτήσει έφθασε, τελικά, στην οικονομική καταστροφή;

Δεν γ@@@@μαστε. Με τόσα λεφτά, που προκάλεσαν τη χρεοκοπία του Παναθηναϊκού, το πρωτάθλημα το έπαιρνε και ο Κομπότης με τον Λεβαδειακό. Και ο Μπέος με τον Ολυμπιακό Βόλου. Μιλάω σοβαρά.

Ο Παναθηναϊκός, όμως, είναι Παναθηναϊκός. Κι ακριβώς λόγω του ειδικού βάρους της φανέλας του και ΜΟΝΟΝ γι' αυτό το λόγο δεν βγήκε ποτέ εκτός παιχνιδιού. Ένας Παναθηναϊκός σε κατάσταση μνημονιακή πέτυχε εκείνο το αξέχαστο 0-3 στο Καραϊσκάκη σα σήμερα 2 Μαρτίου, το 2014, ημέρα Κυριακή. Εκτιμώ ότι εκείνο το ντέρμπυ ΚΡΑΤΗΣΕ στο ιστορικό του ύψος την ομάδα επί Αλαφούζου που στην πραγματικότητα δεν ''έπαιζε'' το πρωτάθλημα. Που δεν έκανε αληθινό πρωταθλητισμό.

Ο Ολυμπιακός, στην πιο εφιαλτική ημέρα του μεγαλομέτοχου του Μαρινάκη, προερχόταν από δοξαστική νίκη 2-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και κτυπούσε οκτάδα στο τσάμπιονς ληγκ. Ο Παναθηναϊκός, από την άλλη, με άδειο ταμείο, χωρίς Σισέδες και καρπαζωμένο ηθικό, πήγε στο Καραίσκάκη μετά από 1-1 εντός έδρας με τον Εργοτέλη. Κι όμως, στο ματς μέσα στο Καραϊσκάκη δεν μέτρησαν οι 77 βαθμοί του Ολυμπιακού έναντι των 55 του Παναθηναϊκού. Μέτρησε ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, το μέταλλο του κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο.

Γιατί ο ευρω-αποκλεισμός του Παναθηναϊκού σήμερα είναι επ' αόριστον (!), διάβασε apodytiriakias.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags