Facebook Pixel Ο Μελισσανίδης κάνει κουμάντο για τους ΠΑΟΚτσήδες
| 2018-03-08 21:35:00

Όλα όσα έγιναν με το «ντου» των οπαδών του ΠΑΟΚ στην εκπομπή μου - Τα έχουν με τον...

του Κωστή Ραπτόπουλου
Όλα όσα έγιναν με το «ντου» των οπαδών του ΠΑΟΚ στην εκπομπή μου - Τα έχουν με τον...

Ατάκες για «δημοσιογράφους υποκριτές» και Μαρινάκη-Μελισσανίδη.

Μπούκαραν οι ΠΑΟΚτσήδες στην εκπομπή μου, στο ραδιόφωνο, την Τετάρτη και ήταν πολύ ωραία. Γιατί η πόλη αυτή ήτα υποτονική τόσον καιρό. Έγιναν οι κινητοποιήσεις για τη Μακεδονία και η ανταπόκριση ήταν δυνατή. Αυτό έδεσε το γλυκό για τον ΠΑΟΚ, γιατί δεν μπορώ να βλέπω μία Θεσσαλονίκη υποτονική.

Μου αρέσει η ζωή να έχει σασπένς, παραβατικότητα, τεστοστερόνη και αδρεναλίνη πολύ υψηλή. Οι ΠΑΟΚτσήδες ήρθαν πιθανότατα γιατί έχουν μαζί μου καλύτερη χημεία και μπορούν να περάσουν μηνύματα με μεγαλύτερη ευκολία. Τους καταλαβαίνω καλύτερα από κάθε δημοσιογράφο υποκριτή.

Ποιοι είναι υποκριτές; Αυτοί που λαϊκίζουν για τον ΠΑΟΚ.

Εγώ τους είπα, ότι είμαι πολύ πεσιμιστής στο κομμάτι της αθώωσης. Αν καταφέρει ο ΠΑΟΚ να κερδίσει τους τρεις βαθμούς θα είναι μεγάλο επίτευγμα. Δηλαδή να χάσει μόνο τους τρεις βαθμούς για το ματς με τον Ολυμπιακό.

Μου είπαν βέβαια και πράγματα μηνύσιμα, στον αέρα, για Μαρινάκη και Μελισσανίδη. Ειπώθηκε ότι ο δεύτερος κάνει κουμάντο. Εγώ δεν υιοθετώ ό,τι ειπώθηκε. Και οι ίδιοι οι ΠΑΟΚτσήδες είπαν «εμείς τα λέμε, ας έρθουν να βρούνε εμάς. Μην υιοθετείτε», αν και σε εμένα μου είπαν να μην είμαι ουδέτερος.

Εγώ άφησα να ακουστούν και τους ενθάρρυνα. Γιατί; Αφού έπεσε η Χούντα, όλοι μιλούσαν για ελεύθερη ραδιοφωνία και τηλεόραση. Η ΕΡΤ3 τους έκλεισε την πόρτα, αλλά η αγκαλιά του Ραπτόπουλου είναι ανοιχτή για οποιοδήποτε οπαδο θέλει να εκφραστεί.

Ας πούνε, ό,τι θέλουν. Όταν οι ομάδες βγάζουν τέτοιες εμπρηστικές δηλώσεις, δεν περιμένω εγώ από παιδιά 22-23 ετών που βράζει το αίμα τους, να έχουν τακτ. Αφήστε που σε λίγο καιρό βλέπω την επόμενη μπούκα οι ΠΑΟΚτσήδες περιμένω να την κάνουν με την κόρη μου, την Ευγενία που τρώει ποινολόγια επειδή, γράφει στους τοίχους του σχολείου «ΠΑΟΚ».

Να προσθέσω επίσης, ότι οι ΠΑΟΚτσήδες που έκαναν παρέμβαση στην εκπομπή, είπαν στον αέρα, ότι θα πάνε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και αυτοί πήγαν στον Σιδηροδρομικό Σταθμό. Έτσι ξεγέλασαν την Αστυνομία. Έκαναν φοβερή... ντρίπλα στον αέρα.

Διαμαρτυρήθηκε σε δικο μου άνθρωπο ο Γραμμένος, επειδή λέω, ότι ο Σαββίδης αν και τον στήριξε, ο ΠΑΟΚ δεν πήρε κάτι παραπάνω. Δηλαδή αν πραγματικά την είχε την ΕΠΟ ο ΠΑΟΚ θα ήταν αφεντικό. Φαίνεται, ότι ο Μελισσανίδης την έχει στα ίσια.

Είναι καλό αυτό, αλλά οι ΠΑΟΚτσήδες γκρινιάζουν, ότι τελικά δεν... γλεντάει αυτός που έχει τα λεφτά αλλά αυτός που έχει και τις γνωριμίες τις καλές.

Οι ΠΑΟΚτσήδες δεν θέλουν να στιγματιστουν ως λαός αν χαθεί αυτό το πρωτάθλημα. Γιατί όλοι θα τους λένε, ότι εσείς φταίτε, εξαιτίας ενός ρολού ταμειακής που πέταξε οπαδός της ομάδας σας, κρίθηκε ο τίτλος.

Όσον αφορά τα όσα λέγονται για χωρισμό της Ελλάδας στα δύο και αναβίωση εμφυλιακών τάσεων, όλα αυτά είναι υπερβολή, η οποία δημιουργείται πάντα σε τέτοιες καταστάσεις.

Η πίεση είναι πολύ μεγάλη και μετασχηματίζεται σε έκφραση ακραίων θέσεων.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags