Facebook Pixel Sportdog.gr | Οι ευθύνες του Πασκουάλ, η εικόνα του Λοτζέσκι και ο… εξαφανισμένος – Τρελάθηκαν οι παίκτες!
| 2018-03-09 01:09:00

Οι ευθύνες του Πασκουάλ, η εικόνα του Λοτζέσκι και ο… εξαφανισμένος – Τρελάθηκαν οι παίκτες!

του Pick n' Scroll
Οι ευθύνες του Πασκουάλ, η εικόνα του Λοτζέσκι και ο… εξαφανισμένος – Τρελάθηκαν οι παίκτες!

Τι πήγε τόσο στραβά στη Μαδρίτη και τι θα γίνει στην 8αδα.

Ο Παναθηναϊκός μετά το… ναυάγιο 92-75 στη Μαδρίτη υπέστη την τέταρτη ήττα στα τελευταία πέντε παιχνίδια του στην Ευρωλίγκα, επιτείνοντας τον προβληματισμό και μένοντας πολύ πίσω για το πλεονέκτημα της έδρας στην οκτάδα.

Στο τρίτο ματς με τον Τζέιμς και τον Πέιν στο ρόστερ, η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ ήταν πολύ μακριά από τον καλό της εαυτό και έτσι γνώρισε την τρίτη συνεχόμενη ήττα στην διοργάνωση. Η εικόνα στην Μαδρίτη, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν άθλια για τους πρωταθλητές Ελλάδας, που θα πρέπει να βρουν άμεση λύση στη χημεία τους, ώστε όσον αφορά στο κομμάτι της Ευρωλίγκας να έχουν τύχη στα πλέι-οφ.

Ο Ισπανός προπονητής τα έχωσε στους παίκτες του στα αποδυτήρια, αλλά έχει κι αυτός ευθύνη για την εικόνα. Κάποιοι παίκτες έπαιζαν άμυνα με τα μάτια, αλλά την ίδια ώρα ο Πασκουάλ δεν έχει καταφέρει να βρει το ταίριασμα του Τζέιμς και του Πέιν με το υπόλοιπο σύνολο. Είναι κάτι, που χρειάζεται χρόνο και βέβαια είναι αμφίβολο αν θα έχει το αποτέλεσμα, που περιμένει ο κόσμος της ομάδας.

Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού μέχρι και πριν από λίγο καιρό περίμεναν το έβδομο αστέρι, αλλά τώρα τα φτερά τους έχουν πέσει. Μέσα στην ομάδα, όμως, είναι αποφασισμένοι να το γυρίσουν και λένε ότι στην οκτάδα ο κόσμος θα δει τις πραγματικές δυνατότητες του Παναθηναϊκού. Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως κάποιοι εντός αποδυτηρίων έχουν... τρελαθεί και θα κάνουν τα πάντα για να γυρίσουν το κλίμα (διαβάστε και τις δηλώσεις του Τζέιμς Γκιστ).

Αίσθηση έκανε το ότι δεν έπαιξε καθόλου ο Ιαν Βουγιούκας, ενώ ο Ματ Λοτζέσκι εμφάνισε εικόνα, που δεν μας είχε συνηθίσει. Εικόνα όχι ιδιαίτερα ενεργού παίκτη. Έπαιξε 10:51 και έμεινε άποντος, με 0/3 δίποντα και 0/1 τρίποντο, ενώ δέχθηκε και μία τάπα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags