Facebook Pixel Sportdog.gr | Μία εβδομάδα διακοπή στο πρωτάθλημα, καθαρός ο ΠΑΟΚ, τιμωρία μόνο στον Σαββίδη!
| 2018-03-12 12:43:00

Μία εβδομάδα διακοπή στο πρωτάθλημα, καθαρός ο ΠΑΟΚ, τιμωρία μόνο στον Σαββίδη!

του Κωστή Ραπτόπουλου
Μία εβδομάδα διακοπή στο πρωτάθλημα, καθαρός ο ΠΑΟΚ, τιμωρία μόνο στον Σαββίδη!

Με διάταγμα ο τίτλος στον Ατρόμητο. 

Εφόσον επέστρεψαν τους βαθμούς στον ΠΑΟΚ και έγινε γνωστό ότι θα παίξει με τον κόσμο του στην Τούμπα τα χαράματα, γιατί τα εισιτήρια είχαν τυπωθεί νωρίτερα από την απόφαση; Και η Αστυνομία ήταν ενημερωμένη σχετικά, γι' αυτό και είχε ζητήσει την αναβολή στο Άρης-ΠΑΟΚ στο μπάσκετ. Άρα ήξεραν πριν γίνει γνωστή η απόφαση, ποια ήταν αυτή η απόφαση.

Ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι εναντίον της ΑΕΚ όφειλε να δείξει στον αγωνιστικό χώρο ότι είναι καλύτερη ομάδα. Τρίχες κατσαρές! Οι παίκτες του δεν απέδειξαν ότι έπρεπε να πάρουν το παιχνίδι. Αυτό το πρωτάθλημα είναι του προέδρου. Πήρε την ΕΠΟ, πήρε πίσω χαμένους βαθμούς. Αλλά οι soft παίκτες του ΠΑΟΚ ήταν κατώτεροι των προσδοκιών, με χαφ που τα εξαφάνισαν οι παίκτες της ΑΕΚ. Με έναν Πέλκα που τον κατάπιε ο Σιμόες. Και με την ΑΕΚ να είναι αδύναμη στην αριστερά πλευρά της, πήγαν και έβαλαν τον Λημνιό που ήταν ο,τι χειρότερο για την αδύναμη πλευρά της Ένωσης. Σε όλη αυτή την ιστορία είχαμε και τον Γκάλο που περιόρισε πολύ τον Βιεϊρίνια γιατί ο Χιμένεθ έπαιζε με δύο δεξιά μπακ. Και το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, το 0-0, και το γκολ είναι οφσάιντ. Ο κανονισμός είναι ξεκάθαρος για παίκτη που βρίσκεται μπροστά από την άμυνα του αντιπάλου και συμμετέχει στη φάση. Είναι οφσάιντ, λοιπόν. 

Το λάθος του διαιτητή είναι ότι κατακυρώνεις ή το ακυρώνεις εκείνη την ώρα. Οι διαιτητές φταίνε γι' αυτό το πράγμα, δεν μπαίνεις στα αποδυτήρια για να αποφασίσεις. Μετά μπαίνει και ο άλλος με το πιστόλι στο γήπεδο και γίνεται το έλα να δεις. Και σαν πρωτόγονη, βαλκανική χώρα που είμαστε, έπρεπε να υπήρχε βίντεο και να αποφάσιζε εκείνη τη στιγμή ο διαιτητής. Είναι ευχής έργο που δεν μπούκαραν μέσα οι ΠΑΟΚτσήδες, δεν έγινε το παραμικρό από τον κόσμο. Αυτό είναι ένα βήμα εμπρός, ο κόσμος ήταν πολιτισμένος. Οι απολίτιστοι ήταν στον αγωνιστικό χώρο. 

Τώρα ο Βασιλειάδης, επειδή εκλέγεται στον Πειραιά, έχει αρχίσει να νιώθει... τσούξιμο. Βλέπει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα ξαναβγεί κυβέρνηση, αλλά αυτός γιατί να μη βγει για άλλη μια τετραετία βουλευτής; Ο φόβος του Βασιλειάδη δεν είναι το ποδόσφαιρο, αλλά η εκλογική του επιρροή.

Ο Σαββίδης αντί να περάσει τη νοοτροπία της συνέτισης στους οπαδούς, πήρε την καφρίλα των οπαδών. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ με τη συμπεριφορά τους ήταν Ευρωπαίοι και ο Σαββίδης κάγκουρας. Τώρα ότι το βρακάκι του διαιτητή λερώθηκε στα αποδυτήρια και γι' αυτό κατακύρωσε το γκολ, είναι άλλο θέμα. Και αφορά την ψυχολογική βία που υπέστη στα αποδυτήρια. 

Πρόταση Ραπτόπουλου: Με διάταγμα το πρωτάθλημα να πάει στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και αυτή είναι ο Ατρόμητος. Ο οποίος αν δεν άνοιγε τα πόδια στον ΠΑΟΚ, θα ήταν σίγουρα μέσα στη διεκδίκηση.

Πρόβλεψη Ραπτόπουλου: Θα διακοπεί για μια εβδομάδα το πρωτάθλημα, θα κάνει επικοινωνιακά κόλπα ο Βασιλειάδης στον Πειραιά, ο ΠΑΟΚ δεν θα πάθει τίποτα και θα τιμωρηθεί ο Σαββίδης.

Θα πρέπει όμως να προβληματιστούν οι ΠΑΟΚτσήδες, γιατί με αυτά τα χαφ δεν μπορείς να πάρεις πρωτάθλημα. Είναι η αχίλλειος πτέρνα του ΠΑΟΚ, ούτε ο Σάκχοφ, ούτε ο Μαουρίτσιο, ούτε ο Κάνιας. Φάνηκε η απουσία του Τσίμιροτ χθες. Και κάτι για τον Πρίγιοβιτς: Αν το παιχνίδι δεν πάει μέσα στη μεγάλη περιοχή για να φορτωθεί στον αέρα ο Σέρβος, είναι σέντερ φορ για να παίζει στον Παναιγιάλειο. Έβλεπα ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να πάρει πολλών ιδιοτήτων επιθετικό. Πάλι το γκολ ήρθε από την πίσω γραμμή.  
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags