Facebook Pixel Sportdog.gr | Ρίβερς και… στρατηγός θύμισαν τον παλιό ΠΑΟ - Η κίνηση... ματ του Πασκουάλ και ο μεγάλος πονοκέφαλος
Μπάσκετ
| 2018-03-17 00:20:00

Ρίβερς και… στρατηγός θύμισαν τον παλιό ΠΑΟ - Η κίνηση... ματ του Πασκουάλ και ο μεγάλος πονοκέφαλος

του Pick n' Scroll
Ρίβερς και… στρατηγός θύμισαν τον παλιό ΠΑΟ - Η κίνηση... ματ του Πασκουάλ και ο μεγάλος πονοκέφαλος

Μπορεί η νίκη στη Μάλαγα να φέρει πιο κοντά το Final Four;

Ο Παναθηναϊκός του δεύτερου ημιχρόνου στην Μάλαγα είναι αυτός, που πάνω, κάτω θέλουν οι φίλοι του. Ηταν ο Παναθηναϊκός, που έβλεπαν στο πρώτο μισό της χρονιάς και τους είχε κάνει να ενθουσιαστούν.

Μία ομάδα με πάθος, με ρόλους, με παίκτες να βγαίνουν μπροστά, όπως ο Ρίβερς και ο Λεκαβίτσιους, με τον Καλάθη να είναι για μία ακόμη φορά ο στρατηγός.

Ο Έλληνας άσος μαζί με τον Ρίβερς μοιράζονται άλλωστε και το βραβείο του MVP. Ο πρώτος έφτασε ξανά κοντά στο τριπλ νταμπλ, έχοντας 12 πόντους, 11 ασίστ και 8 ασίστ σε 35'2'', ενώ ο δεύτερος έκανε τρία ρεκόρ καριέρας (σε πόντους, κλεψίματα και αξιολόγηση). Ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 24 πόντους (με 3/3 δίποντα, 6/10 τρίποντα), 3 ασίστ, 2 ασίστ και 5 κλεψίματα σε 30'30'' παρουσίας στο παρκέ.

Η ομάδα του Πασκουάλ δεν σκότωσε κανά θηρίο. Νίκησε την Μάλαγα (90-79), που ουσιαστικά δεν είχε καμία ελπίδα να περάσει στην οκτάδα της Ευρωλίγκας. Αλλά ο Παναθηναϊκός τον τελευταίο καιρό είχε χάσει και από χειρότερες ομάδες. Και το βασικότερο είναι ότι έδειχνε μπερδεμένος, δεν παρουσίαζε καλό πρόσωπο. 

Οχι ότι όλα λύθηκαν χθες. Αλλά είναι μία εμφάνιση και μία νίκη, που μπορούν να αποτελέσουν την απαρχή για ένα νέο ξεκίνημα.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού έλεγαν ότι η ομάδα τους νίκησε στην Μάλαγα, γιατί στο τέλος ο Πασκουάλ αποφάσισε να αφήσει στον πάγκο τον Μάικ Τζέιμς. Οχι ότι θεωρούν ότι είναι κακός παίκτης. Απλά λένε και αυτή είναι η πραγματικότητα ότι δεν έχει ταιριάξει ακόμη με την υπόλοιπη ομάδα. Οτι όταν μπαίνει στο παρκέ, την μπερδεύει. Ο Πασκουάλ πρέπει να βρει λύση σε αυτό, την ίδια ώρα, που και η άλλη τελευταία μεταγραφή δεν αποδίδει, ο Αντριαν Πέιν. 

Υπάρχει ακόμη χρόνος, ώστε ο Παναθηναϊκός να μπορέσει να βρει τα πατήματά του. Το καλό για αυτόν είναι ότι με τη νίκη επί της Μάλαγα έδιωξε κάθε άγχος για τη πρόκρισή του στην οκτάδα της διοργάνωσης. Οι Πράσινοι έφτασαν σε ρεκόρ 15/11 και μπορούν να κάνουν όνειρα ακόμα και για την τετράδα, αν βέβαια η Ρεάλ Μαδρίτης τους κάνει… κάποια δώρα, αφού έχει μία νίκη παραπάνω και την ισοβαθμία.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags