Facebook Pixel Sportdog.gr | Οι δύο ξένοι που έχουν ξεχαστεί στο ΟΑΚΑ και έχουν… σκάσει τη διοίκηση – Πώς θα βγει 2ος
| 2018-03-21 21:54:00

Οι δύο ξένοι που έχουν ξεχαστεί στο ΟΑΚΑ και έχουν… σκάσει τη διοίκηση – Πώς θα βγει 2ος

του Pick n' Scroll
Οι δύο ξένοι που έχουν ξεχαστεί στο ΟΑΚΑ και έχουν… σκάσει τη διοίκηση – Πώς θα βγει 2ος

Γιατί έχασε ο Ολυμπιακός στη Μόσχα κα σε ποια θέση θα τερματίσει.

Ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ καλά στην Μόσχα, αλλά έχασε τελικά 89-81. Για να κερδίσεις εκεί την ΤΣΣΚΑ, πρέπει να κάνεις το τέλειο παιχνίδι. Και οι Πειραιώτες δεν το έκαναν, έστω και αν Πρίντεζης και Σπανούλης είχαν καιρό να παίξουν και οι δύο μαζί τόσο καλά.

Ο Πρίντεζης σημείωσε 24 πόντους, ο Σπανούλης 17 πόντους, αλλά η πυραυλοκίνητη ΤΣΣΚΑ είχε πολύ περισσότερα όπλα και έτσι πήρε και σχετικά άνετα στο τέλος τη μεγάλη νίκη. 

Ο Νάντο Ντε Κολό είναι παίκτης ΝΒΑ, όπως απέδειξε για μία ακόμη φορά. Ο Γάλλος είχε κέφια και ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να τον σταματήσει σε κανένα σημείο. Είχε 25 πόντους με 3/4 βολές, 5/6 δίποντα, 4/4 τρίποντα, είχε 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 31 στην αξιολόγηση, σε 27 λεπτά συμμετοχής.

Την ομάδα του Σφαιρόπουλου όμως τιμώρησε και ο Κόρι Χίγγινς, ο οποίος στο δεύτερο ημίχρονο ήταν εντυπωσιακός. Από τους Πειραιώτες, για μία ακόμη φορά ήταν σταθερός και σοβαρός ο Μπράιαν Ρόμπερτς, δεν βοήθησαν, όμως, και τόσο ο Τιλί με τον Μπόμπι Μπράουν.

Οι δύο τους ήταν εξαιρετικοί στην τεράστια νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, αλλά έχουν μείνει εκεί. Δεν έχουν δώσει ανάλογη συνέχεια, κάτι, που δεν προβληματίζει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, είναι, όμως, μία πραγματικότητα.

Ο Ολυμπιακός, πάντως, έχει και την δικαιολογία των απουσιών, αφού δεν έπαιξαν ο Μάντζαρης με τον Παπανικολάου, παίκτες που παρότι δεν κάνουν φοβερή σεζόν, ξέρουν από έδρες σαν τη Μόσχα. 

Η δεύτερη θέση πάντως δεν έχει χαθεί για τους Πειραιώτες, που κατ' αρχάς θα πρέπει να κάνουν το «3 στα 3» (με Εφές και Ζαλγκίρις μέσα και Μάλαγα έξω) και παράλληλα η Φενέρ να κάνει μία ήττα. Να χάσει είτε στο Βελιγράδι από τον Αστέρα, είτε στην Μόσχα από την Χίμκι, είτε στην Πόλη από την Μάλαγα. Κάτι από τα δύο πρώτα, μόνο απίθανο δεν είναι. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags