Facebook Pixel Sportdog.gr | Ας αφήσουν τα κλάματα στον ΠΑΟΚ, ούτε στα καρτούν γίνονται αυτά - Πήραν τον Γιαννάκη στο κυνήγι!
| 2018-03-22 21:40:00

Ας αφήσουν τα κλάματα στον ΠΑΟΚ, ούτε στα καρτούν γίνονται αυτά - Πήραν τον Γιαννάκη στο κυνήγι!

του Κωστή Ραπτόπουλου
Ας αφήσουν τα κλάματα στον ΠΑΟΚ, ούτε στα καρτούν γίνονται αυτά - Πήραν τον Γιαννάκη στο κυνήγι!

Tο πρόβλημα στη Θεσσαλονίκη, προδότης και Ιούδας Ισκαριώτης.

Ο Κομίνης δίνει το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ και βγάζει ανόητους τους ΠΑΟΚτσήδες. Μόνο ένας χαζός μπαίνει στο γήπεδο και κάνει μανούρα στο γήπεδο ενώ του έχει κατακυρωθεί το γκολ. Η ιστορία θα γράψει ότι έβαλε γκολ ο ΠΑΟΚ και οι οπαδοί μπήκαν να δείρουν τον διαιτητή. Ούτε στα καρτούν δεν συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Τέτοια ιστορία ούτε στα καρτούν δεν την γράφουν. 

Με την επόμενη μέρα για τον ΠΑΟΚ να είναι γεμάτη κλάματα, Καζαντζίδη και αθηναϊκό κατεστημένο, νέα Τούμπα και έναν τρόμο στον λαό του ΠΑΟΚ μην τυχόν και την ψωνίσει ο Σαββίδης και σηκωθεί να φύγει. Για αυτόν τον λόγο όλοι τάσσονται υπέρ του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει μεγάλη δημοτικότητα. Από φόβο τάσσονται υπέρ του και όχι επειδή τον αγάπησαν, γιατί δεν θέλουν να περάσει ξανά ο ΠΑΟΚ στα χέρια του Ζαγοράκη και του Βιολίδη. Ξέρουν ότι ο Σαββίδης πληρώνει, είναι τίμιος στις συναλλαγές του, δίνει δουλειά στον κόσμο. Αλλά η Θεσσαλονίκη δεν έχει ακόμα το "επίπεδο" που πρέπει. Για να μπορέσει να αλλάξει ο Δημητιάδης με τον Λυμπερόπουλο την απόφαση, σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ υπέστη διοικητική ήττα. 

Όσον αφορά το παιχνίδι μπάσκετ ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ, είχα πει πριν από 5 μήνες στους Αρειανούς ότι ο Γιαννάκης είναι Δούρειος Ίππος του Λάσκαρη. Είναι προδότης και Ιούδας Ισκαριώτης. Τους θύμισα, μάλιστα, όταν τον κυνηγούσαν με κάτι πεντοχίλιαρα έξω από μια εκκλησία, εδώ στη Θεσσαλονίκη, όταν είχε γίνει κουμπάρος σε γάμο.

Ο Γιαννάκης πληρώθηκε από χορηγό για το καταστροφικό του έργο, τη στιγμή που οι παίκτες της ομάδας είναι απλήρωτοι. Κίνησε τον κόσμο του Άρη απέναντι από τον Λάσκαρη και όταν η πραγματικότητα ήρθε κατάματα, έγινε... Γιαννάκης Πουλόπουλος. Ταιριάζει όμως στη Θεσσαλονίκη, γιατί η μάπα του εκπέμπει μίρλα, κλάμα, αδικία.

Υ.Γ. Στον γκολ του Ντούνη, στο παιχνίδι του Άρη εναντίον της Παναχαϊκής, ο Άκης Μάντζιος έπεσε στα πατώματα και έκλαιγε. Τον είχαν έτοιμο τον Σπανό. Για αυτό και ο Μάντζιος καταριόταν τον Βρονταρά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags