Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρελές «τρύπες» στον Ολυμπιακό, γι’ αυτό «μπάζει» - Το κρυφό «πυρηνικό όπλο» για Βελιγράδι!
Μπάσκετ
| 2018-03-23 23:20:00

Τρελές «τρύπες» στον Ολυμπιακό, γι’ αυτό «μπάζει» - Το κρυφό «πυρηνικό όπλο» για Βελιγράδι!

του Pick n' Scroll
Τρελές «τρύπες» στον Ολυμπιακό, γι’ αυτό «μπάζει» - Το κρυφό «πυρηνικό όπλο» για Βελιγράδι!

Το μεγάλο πρόβλημα που φάνηκε και με Εφές και ο δρόμος για το F4.

Ο Ολυμπιακός θα παίξει στην οκτάδα, έχοντας το πλεονέκτημα της έδρας, κάτι, που οριστικοποίησε το βράδυ της Παρασκευής με την αγχώδη νίκη επί της Εφές (89-82). Οι Πειραιώτες πάντως δεν διανύουν τις καλύτερές τους μέρες.

Με την Μπάμπεργκ δεν είχαν την καλύτερη δυνατή παρουσία, με την Μπαρτσελόνα συνετρίβησαν, με την ΤΣΣΚΑ πάλεψαν, αλλά έχασαν, ενώ κόντρα στην Εφές τα σκαμπανεβάσματα ήταν σημαντικά. Δεν ήθελε και πολύ άλλωστε η τουρκική ομάδα να γίνει πιο απειλητική, αλλά όταν έφθανε κοντά στο σημείο, δεν έκανε το κάτι παραπάνω, ώστε να μπορέσει αυτή να κόψει το νήμα.

Κυρίως εκείνο, που προβληματίζει τον Ολυμπιακό είναι η άμυνα στα τελευταία παιχνίδια. Και κυρίως στα ματς στο Φαληρικό Στάδιο με την Μπάμπεργκ να σημειώνει 79 πόντους, την Μπαρτσελόνα 90 πόντους και την Εφές 82 πόντους.

Από την άλλη είναι πάρα πολύ ενθαρρυντικό για τους Πειραιώτες το γεγονός ότι πήραν το πλεονέκτημα της έδρας, ενώ είναι φανερό ότι έχουν σημαντικά περιθώρια βελτίωσης. Και βέβαια από τα τελευταία αυτά ματς έλειπε ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος είναι κομβικός, αφού είναι ο καλύτερος αμυντικός της ομάδας, εκείνος, που κλείνει τρύπες, και ο οποίος παράλληλα δίνει και τις λύσεις του στην επίθεση.

Ο κόσμος της ομάδας, που βρέθηκε στο ΣΕΦ, ζήτησε και πάλι από προπονητές και παίκτες την Ευρωλίγκα. Το να πάει στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός δεν θα είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο. Εκεί, όμως, ο συντελεστής θα ανέβει, από την στιγμή, που οι ομάδες, που λογικά θα προκριθούν, θα είναι τα γνωστά μεγαθήρια. Αλλά οι τολμηροί Πειραιώτες θα έχουν ένα παραπάνω όπλο από όλους, τον κόσμο τους. 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags