Facebook Pixel Sportdog.gr | Δεν γίνεται να μη μιλήσω για το θέμα με τον Μαρινάκη - Θα σας πω 6 πράγματα και θα κάνω μία πρόβλεψη
| 2018-03-26 09:52:00

Δεν γίνεται να μη μιλήσω για το θέμα με τον Μαρινάκη - Θα σας πω 6 πράγματα και θα κάνω μία πρόβλεψη

του Νίκου Αλέφαντου
Δεν γίνεται να μη μιλήσω για το θέμα με τον Μαρινάκη - Θα σας πω 6 πράγματα και θα κάνω μία πρόβλεψη

Αν τα κάνανε αυτά όλοι οι εφοπλιστές, δεν θα είχαμε φτωχούς.

Δεν γίνεται να μη σχολιάσω το θέμα του Βαγγέλη Μαρινάκη. Εγώ θα πω αυτά που πιστεύω.

Πρώτον: Ο Μαρινάκης δεν χρησιμοποίησε τον Ολυμπιακό για να πάρει δουλειές από το κράτος. Ο πατέρας του ήταν στον Ολυμπιακό γενικός αρχηγός και έφερνε τον μικρό στο γήπεδο δίπλα στους παίκτες. Δεν ήρθε ουρανοκατέβατος. Είναι από παιδί μέσα στον Ολυμπιακό.

Δεύτερον: Δεν βρέθηκε άλλος να πάρει τον Ολυμπιακό από τον Κόκκαλη. Έκανε κάλεσμα ο Κόκκαλης και κανείς δεν ήρθε. Μόνο ο Μαρινάκης. Και τα έχωσε για να πάρει την ομάδα.

Τρίτον: Δεν φτιάχτηκε από τον Μητσοτάκη ή από τον Ολυμπιακό. Ο πατέρας του ήταν εφοπλιστής και ο μικρός βρήκε καράβια. Αποδείχτηκε ικανός και τα καράβια τα έκανε περισσότερα. Ο πατέρας του ήταν φίλος με τον πατέρα Μητσοτάκη. Δεν ψάχτηκε τώρα να κάνει φιλίες με πολιτικούς. Υπήρχε οικογενειακή φιλία δεκαετίες πριν. 

Τέταρτον: Έβαλε την εταιρεία του στο χρηματιστήριο της Αμερικής που αν δεν είσαι άψογος και έντιμος σε τσιμπάνε αμέσως. Σε περνάνε από συνεχείς ελέγχους, σε κάνουν κόσκινο. Διότι έχεις αγοραστές των μετοχών σου σε όλο τον πλανήτη.

Πέμπτον: Ο Μαρινάκης έχει βοηθήσει πολύ κόσμο, φτωχούς, ιδρύματα, εκκλησίες. Αν τα κάνανε αυτά όλοι οι εφοπλιστές, όλοι οι πλούσιοι, δεν θα είχαμε φτωχούς.

Έκτον: Ποιο πρωτάθλημα από τα 7 που πήρε ο Μαρινάκης, το άξιζε άλλη ομάδα; Κανένα. Όλα τα άξιζε ο Ολυμπιακός. Φέτος δεν το άξιζε και δεν το πήρε.

Ο φίλαθλος κόσμος του Ολυμπιακού θα είναι στο πλευρό του προέδρου του Ολυμπιακού.

Και κάνω μία πρόβλεψη: Ο Μητσοτάκης θα κερδίσει τις εκλογές με 9 μονάδες διαφορά. Η Ντόρα δεν μου άρεσε ποτέ. Δεν ήταν αυτή για πρωθυπουργός, δεν έκανε για να πάρει τα ηνία της χώρας. Ο αδερφός της όμως είναι ταλέντο. Μιλάει σωστά, τον βλέπω πολύ μορφωμένο, έξυπνο, στέκεται καλά. Πιστεύω ότι θα εφαρμόσει τις καλύτερες πολιτικές για να έρθει ανάπτυξη στη χώρα και να ωφεληθούν όλες οι τάξεις. Και δεν λέει σάλια. Αυτά που λέει θα τα κάνει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags