Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτό δεν είναι τιμωρία αλλά ποινή χάδι – Εξισώθηκε η μπύρα με το όπλο
| 2018-03-29 19:05:00

Αυτό δεν είναι τιμωρία αλλά ποινή χάδι – Εξισώθηκε η μπύρα με το όπλο

του Γιώργου Θεοδωράκη
Αυτό δεν είναι τιμωρία αλλά ποινή χάδι – Εξισώθηκε η μπύρα με το όπλο

Ας διαλέξουμε πλευρά πλέον.

Εδώ και μερικά χρόνια ζούμε στη λογική ότι ήρθε η κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ζήσαμε την εξυγίανση, πανηγύρισαμε γι'αυτήν, αλλά την... κλάψαμε εκείνο το ξημέρωμα της Κυριακής, πριν το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, όταν ο Σκουτέρης έβγαλε απόφαση μετά τα μαύρα μεσάνυχτα με την οποία στην ουσία αθώωνε τον Δικέφαλο του Βορρά.

Αυτή η απόφαση ήταν η αιτία του κακού. Έδωσε την ψευδαίσθηση σε κάποιους, να νομίζουν, ότι η Ελλάδα δεν έχει νόμους, ούτε θεσμούς και μπορεί με τα λεφτά του (επενδύσεις τα λένε με στόμφο) να κάνει ό,τι θέλει. Να αγοράζει πρωταθλήματα, να μπουκάρει σε αγωνιστικούς χώρους και να απειλεί διαιτητές.

Κοντολογίς, η απόφαση που βγήκε την Πέμπτη δεν ήταν τιμωρία, αλλά χάδι για τον ΠΑΟΚ. Μείον τρεις φέτος και μείον δύο για του χρόνου. Μιλάμε για την ίδια ποινή που αποδόθηκε στον Παναθηναϊκό πέρσι για το περιστατικό με τον Ίβιτς.

Μία μπύρα δηλαδή εξισώθηκε με το μπουκάρισμα ενός οπλισμένου προέδρου μαζί με φουσκωτούς μέσα στο γήπεδο. Ό,τι και να πούμε είναι λίγο.

Αυτός ο μήνας, τέλειωσε την ελληνική αθλητική δημοσιογραφία μέρος της οποίας πουλούσε εξυγίανση. Φύκια με μεταξωτές κορδέλες δηλαδή.

Αν δεν διαλέξουμε μεριά και απλώς συμπορευτούμε με τη λογική του «ή εμείς ή κανείς», από όπου και αν εφαρμόζεται και υιοθετείται, εμείς οι δημοσιογράφοι δεν υπάρχουμε πλέον.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags