Facebook Pixel Sportdog.gr | Ντροπή στον Θεοδωρίδη, έγκλημα, 80 χρόνια πίσω - Δεν καταλαβαίνει ο ΠΑΟΚ, έσωσε ΠΑΟ ο Ολυμπιακός
| 2018-03-30 10:30:00

Ντροπή στον Θεοδωρίδη, έγκλημα, 80 χρόνια πίσω - Δεν καταλαβαίνει ο ΠΑΟΚ, έσωσε ΠΑΟ ο Ολυμπιακός

του Νίκου Αλέφαντου
Ντροπή στον Θεοδωρίδη, έγκλημα, 80 χρόνια πίσω - Δεν καταλαβαίνει ο ΠΑΟΚ, έσωσε ΠΑΟ ο Ολυμπιακός

 Ρε... Χρούμπες να σε είχα μπροστά μου...

Διαβάζω πράγματα και δεν πιστεύω στα μάτια μου. Ρε εσείς που θα φέρνατε πίσω τις Κυριακές μας, πάτε επί ημερών σας να διαλύσετε εντελώς το ποδόσφαιρο; Ξέρετε τι σημαίνει Grexit;

Δεν ζήσαμε ποτέ τέτοια ξεφτίλα, ούτε επί Χούντας, ο Παναθηναϊκός έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών επί Χούντας, η Εθνική μας πήρε το Euro το 2004, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός έκαναν μεγάλες εμφανίσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ, η ΑΕΚ επί Μπάρλου στην Ευρώπη, πάτε να ρίξετε ταφόπλακα στο ποδόσφαιρο.

Καταστροφή μεγάλη. Δεν θα μείνει όρθιο τίποτα. Ούτε παίκτες θα μείνουν εδώ, τίποτα, θα γυρίσουμε στις εποχές του μεσοπολέμου. Και είναι ντροπή για την ΕΠΟ.

Είναι ντροπή και για τη FIFA αν γίνει αυτό, και για το γιο του Θεοδωρίδη. Ρε συ Θεοδωρίδη, από το ποδόσφαιρο έγινες ότι έγινες. Από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Και πας να το διαλύσεις τώρα; Θα είναι εγκληματικό. Όλα μπορούν να διορθωθούν. Όχι με αποκεφαλισμό.

Κάποιοι άσχετοι από ποδόσφαιρο λένε για τη Θάτσερ και τις αγγλικές ομάδες που είχαν μείνει έξω από την Ευρώπη. Τι σχέση έχει ρε το αγγλικό ποδόσφαιρο με το ελληνικό; Εκεί έβλεπες ομαδάρες, είχε ενδιαφέρον, εδώ τι θα βλέπουμε; Θα γυρίσουμε 80 χρόνια πίσω.

Πρέπει να είναι πολύ άχρηστοι στην ΕΠΟ και να έχουν πολύ μίσος στην κυβέρνηση για το ποδόσφαιρο, ώστε να φτάσουνε σε τέτοιο έγκλημα. Μία κυβέρνηση που τα έχει κάνει μούσκεμα στο ποδόσφαιρο γενικώς.

Εγώ δεν είμαι  ούτε υπέρ να υποβιβαστεί ο Παναθηναϊκός για τα χρέη. Και μπράβο στον Ολυμπιακό και στην ΑΕΚ που δεν κυνηγήσανε κάτι τέτοιο. Μόνο ο νεόπλουτος ΠΑΟΚ δεν καταλαβαίνει τι σημαίνει να υποβιβαστεί ο Παναθηναϊκός. Άνθρωποι που δεν ξέρουν το ελληνικό ποδόσφαιρο, άσχετοι, γι' αυτό ενώ έχουν δώσει τόσα λεφτά δεν παίρνουν τον τίτλο.

Κάποτε ο Ολυμπιακός μπορούσε να ρίξει τον Παναθηναϊκό στη Β' Εθνική αλλά δεν το έκανε με ψήφο του Ανδριανόπουλου. Διότι ελληνικό ποδόσφαιρο είναι επί δεκαετίες ατελείωτες ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός. Μην κοιτάτε που ο Παναθηναϊκός είναι σε αυτά τα χάλια τα τελευταία χρόνια. Ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό στήριξαν το ελληνικό ποδόσφαιρο, αυτοί ήταν οι πυλώνες που έκαναν εκατομμύρια κόσμο να ασχοληθεί με τη μπάλα. Και μετά η ΑΕΚ.

Και έρχεται ένας άσχετος... Χρούμπες, αγνώστου ταυτότητας από τη FIFA και εισηγείται λέει να αποκεφαλιστεί το ελληνικό ποδόσφαιρο και να το πετάξουν εκτός Ευρώπης. Ρε... Χρούμπες να σε είχα μπροστά μου...

Πρέπει να οργανωθούν στην κυβέρνηση που όλο να φτιάξουν λένε και όλο χαλάνε. Πρέπει να γλιτώσουν το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα από το θάνατο.

Πάμε σε ένα άλλο θέμα τώρα. Θυμάστε πόσα έλεγα για τη μεταγραφή του Πογκμπά 110 εκατομμύρια ευρώ στη Μάντσεστερ. Ρε έχετε τρελαθεί, πετάτε τα λεφτά σας, έλεγα. Ούτε 40 εκ. ευρώ δεν θα έδινα εγώ έλεγα. Κόντρα στο ρεύμα. Απέτυχε παταγωδώς ο Πογκμπά.

Μην παρασύρεστε από δημοσιογράφους. Ένα πράγμα θα βλέπετε στο ποδόσφαιρο: Ταχύτητα. Ο Μέσι λόγου χάρη και ο Ρονάλντο κάνουν αυτά που κάνουν, διότι πέρα από την τέχνη έχουν και ταχύτητα. Όταν βλέπω εγώ ψηλά κορμιά με αργά πόδια, δεν πείθομαι ότι θα γίνουν μεγάλοι ποδοσφαιριστές ότι και αν μου λένε.

Και για τον Γκαρθία δικαιώνομαι. Από το ματς στην Τρίπολη και με την ΑΕΚ. Τέλος. Πήγαινε στη... μικτή κόσμου και να χτυπάω το κεφάλι μου που σε έχασα. Δεν φτουράς για Ολυμπιακό με αυτά που είδα από εσένα. 

Κι αυτά που λες ότι θα ήθελες να κάνεις εσύ τις μεταγραφές, γιατί να σε εμπιστευτώ όταν σε έχω στον Ολυμπιακό και δεν μου έχεις βελτιώσει έναν παίκτη. Ποιον βελτίωσες; Βελτίωσες τον Ομάρ; Τον Μποτία; Τον Νικολάου; Τον Έγκελς; Τον Σισέ; Τον Κούρτη; Τον Ρομαό; Τον Οφόε; Τον Φορτούνη; Τον Μιραλάς; Τον Πάρντο; Τον Μάριν; Μην τους πω όλους τώρα. Ποιον βελτίωσες μωρέ; Ή μήπως είδαμε τίποτα από την ομάδα; 

Και μην ακούω ότι ο Ολυμπιακός θα προωθήσει παίκτες από τις Ακαδημίες και τέτοια. Δεν υπάρχουν αυτά στην ιστορία του Ολυμπιακού. Οι παίκτες που έγραψαν ιστορία ήρθαν από μεταγραφές. Και όχι μόνο τα ονόματα που ήρθαν, αλλά και οι Έλληνες. Βγήκε ο Τζόρτζεβιτς από τις Ακαδημίες; Βγήκε ο Γεωργάτος από τις Ακαδημίες; 

Μην κοροϊδευόμαστε. Και ποιοι προπονητές είναι στις Ακαδημίες για να εκπαιδεύσουν τα ταλέντα. Προπονητές που δεν έχουν κάνει καριέρα όχι στη Σούπερ Λίγκα, αλλά ούτε στη Β' Εθνική. Ο Ολυμπιακός θέλει μεταγραφές, τέρμα.

Επιμέλεια: Θέμης Σινάνογλου

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags