Facebook Pixel Sportdog.gr | Ποιος εμφύλιος; Να ο αντίπαλος του ΠΑΟ! Η μεγάλη έκπληξη και το νέο συμβόλαιο
| 2018-03-30 23:40:00

Ποιος εμφύλιος; Να ο αντίπαλος του ΠΑΟ! Η μεγάλη έκπληξη και το νέο συμβόλαιο

του Pick n' Scroll
Ποιος εμφύλιος; Να ο αντίπαλος του ΠΑΟ! Η μεγάλη έκπληξη και το νέο συμβόλαιο

Το… κρυφό όπλο για τα πλέι οφ και η κίνηση του καλοκαιριού.

Ο Παναθηναϊκός δεν ζορίστηκε καθόλου για να νικήσει εύκολα μία Βαλένθια (75-56), η οποία ήταν βαθμολογικά αδιάφορη. Και ενδιαφέρον να είχε, πάντως, η Βαλένθια δύσκολα θα μπορούσε να απειλήσει τους «πράσινους», από την στιγμή, που οι τελευταίοι είναι σε αγωνιστική άνοδο και το ματς γινόταν στο ΟΑΚΑ.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας έπαιξαν όσο χρειάστηκε για να κερδίσουν διά περιπάτου τους Ισπανούς και πλέον περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους στην οκτάδα, που λογικά θα είναι η Ρεάλ (Διαβάστε τα σενάρια ΕΔΩ). Από το ματς με την Βαλένθια, κρατάνε τη μεγάλη εμφάνιση του Νικ Καλάθη, που έκανε το 10ο νταμπλ νταμπλ στη σεζόν, και κυρίως τη θετική παρουσία του Αντριαν Πέιν.

Ο Νικ Καλάθης συνεχίζει τη δουλειά του για να κερδίσει τον τίτλο του MVP της regular season. Κόντρα στην Βαλένθια πρόλαβε στα 25'30'' που αγωνίστηκε να σημειώσει 17 πόντους (με 6/7 δίποντα, 1/3 τρίποντα και 2/4 βολές), 4 ριμπάουντ, 10 ασίστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη!

Ο πρώην πάουερ-φόργουορντ των Ορλάντο Μάτζικ, Αντριαν Πέιν, έκανε την καλύτερή του εμφάνιση από τότε, που ήρθε στην Ελλάδα. Είχε 12 πόντους, 8 ριμπάουντ και πλούσια αμυντική παρουσία, κάνοντας τον Τσάβι Πασκουάλ να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.  

Ο Ισπανός προπονητής βλέπει πράγματα από τον Πέιν στις προπονήσεις, αλλά το θέμα είναι να τα δει στα παιχνίδια. Και το βράδυ της Παρασκευής πήρε ένα σχετικό δείγμα, κάτι, που τον ικανοποιεί ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

 Λέγεται μάλιστα ότι ο Πέιν αφήνει γενικά πολύ καλές εντυπώσεις, τόσο ώστε να υπάρχουν σκέψεις να μείνει και την επόμενη σεζόν. Θυμίζουμε, πως ο Αμερικανός ήρθε στα μέσα της σεζόν στην Ελλάδα, αρχές Φεβρουαρίου και το συμβόλαιό του έχει διάρκεια μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Μεγάλη ικανοποίηση πάντως στον Παναθηναϊκό υπάρχει και για τον Θανάση Αντετοκούνμπο, που σε κάθε ματς δίνει το...101% των δυνάμεών του. Κόντρα στους Ισπανούς είχε έξι πόντους, με 3/3 δίποντα, 4 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 1 τάπα, αλλά και εντυπωσιακές φάσεις που ξεσήκωσαν το ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags