Facebook Pixel Sportdog.gr | Σε αυτόν θα «δώσει» το πρωτάθλημα ο ΠΑΟ - Μη γίνει... ΠΑΟΚ η ΑΕΚ, «ντόπες» από Τίγρη
| 2018-04-01 14:00:00

Σε αυτόν θα «δώσει» το πρωτάθλημα ο ΠΑΟ - Μη γίνει... ΠΑΟΚ η ΑΕΚ, «ντόπες» από Τίγρη

Sportdog Team
Σε αυτόν θα «δώσει» το πρωτάθλημα ο ΠΑΟ - Μη γίνει... ΠΑΟΚ η ΑΕΚ, «ντόπες» από Τίγρη

Τι τρομερό θα γίνει στο ΟΑΚΑ; Ποιος θα πιει το... λαστιχάκι;

Θεωρητικά είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι από τα πέντε που έχει να δώσει η ΑΕΚ μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Θέλει οκτώ βαθμούς για να στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλήτρια. Το θέμα είναι το να μη χάσει. Η ισοπαλία για την ΑΕΚ δεν είναι άσχημο αποτέλεσμα, διότι το πρόγραμμα που έχει στη συνέχεια είναι πολύ ευνοϊκό γι' αυτή. Παίζει με Πλατανιά, Λεβαδειακό Κέρκυρα, Απόλλωνα και με τρεις νίκες παίρνει το πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναϊκός των μυρίων προβλημάτων έχει μεγάλο «αγκάθι» την υπόθεση Βέμερ, αφού όλα δείχνουν ότι θα τιμωρηθεί με -3. Τα πιτσιρίκια του Παναθηναϊκού θα αντιπαρατάξουν τρέξιμο και πάθος απέναντι στην εμπειρία και την ποιότητα της ΑΕΚ, όμως μάλλον θα επηρεαστούν από την έδρα, αφού αναμένεται το ΟΑΚΑ να είναι σχεδόν γεμάτο.

Και πάνω απ΄ όλα, δε νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός θα πάει να στερήσει το πρωτάθλημα από την ΑΕΚ! Από την άλλη, όμως, οι Πράσινοι κυνηγούν ακόμα την 5η θέση, που οδηγεί στο Europa League.

Είναι δε σίγουρο ότι η ΑΕΚ θα πάρει τρομακτικά μέτρα για να μη συμβεί το παραμικρό στο γήπεδο και την πάθει όπως ο ΠΑΟΚ.

Δεν πιστεύω ότι οι παίκτες της ΑΕΚ θα νιώσουν κάποια ψυχολογική πίεση τώρα που είναι έτοιμοι να κόψουν το νήμα. Μέχρι τώρα έχουν αποδείξει ότι ψυχολογικά είναι εντάξει και ο Μελισσανίδης θα τους «ντοπάρει» ακόμα περισσότερο για να μη φτάσουν στο σημείο να πάνε μέχρι τη βρύση και αντί για νερό να πιούν το... λαστιχάκι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags