Facebook Pixel Sportdog.gr | «Τρελάθηκαν» οι Παναθηναϊκοί με Σάρας - Πώς αντέδρασε στο ΣΕΦ - Παίχτηκε στα ίσα με Ολυμπιακό;
| 2018-04-06 22:24:00

«Τρελάθηκαν» οι Παναθηναϊκοί με Σάρας - Πώς αντέδρασε στο ΣΕΦ - Παίχτηκε στα ίσα με Ολυμπιακό;

του Pick n' Scroll
«Τρελάθηκαν» οι Παναθηναϊκοί με Σάρας - Πώς αντέδρασε στο ΣΕΦ - Παίχτηκε στα ίσα με Ολυμπιακό;

Τι τρέχει στο Λιμάνι και ο Σφαιρόπουλος πρέπει να... ψαχτεί.

Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού του Ολυμπιακού με την Ζαλγκίρις, πολλοί Παναθηναϊκοί τα έβαλαν μέσω διαδικτύου με τους Λιθουανούς και κυρίως με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Και αυτό γιατί η ομάδα του κάποτε αστεριού τους έχανε άνετα και ο Παναθηναϊκός αν έμενε η ήττα, δεν θα έπαιρνε το πλεονέκτημα της έδρας.

Πολλοί μάλιστα του… χρέωναν και χαλαρές αντιδράσεις απέναντι στους διαιτητές, σε σύγκριση με όσα έκανε στο ΟΑΚΑ. Το τέλος, όμως, είναι εκείνο, που μετράει. Και στο φινάλε η Ζαλγκίρις ήταν εκείνη, που πήρε το δίποντο με τον Σάρας να δίνει το καλύτερο δώρο στην κάποτε ομάδα του.

Το Ολυμπιακός-Ζαλγκίρις παίχτηκε στα ίσια, παρά τα όσα ακούγονταν πριν, αλλά και κατά την διάρκεια του. Οι Πειραιώτες προηγήθηκαν μέχρι και με 16 πόντους, αλλά οι Λιθουανοί το γύρισαν με τον Ντέιβις και τον Ούντριχ να πρωταγωνιστούν. Εκεί, που πήγε το παιχνίδι κέρδισε όχι τόσο ο πιο ικανός, αλλά ο πιο τυχερός.

Ωστόσο, μετά και από αυτή την ήττα και κυρίως την εμφάνιση ξανά στο ΣΕΦ, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα πρέπει να προβληματιστεί και να… ψαχτεί, καθώς οι απουσίες δεν μπορούν να αποτελούν δικαιολογία για όλα.

Ο Ολυμπιακός με την Ζαλγκίρις πήρε διαφορά 15 πόντων στο 10' και 16 στο 26', όμως δεν κατάφερε να τη διατηρήσει ως το τέλος, κάτι που τείνει να του γίνει πλέον συνήθεια. Θυμίζουμε ότι έχουν προηγηθεί η «σφαλιάρα» στο ΣΕΦ από την Μπαρτσελόνα, η ήττα στη Μόσχα από την ΤΣΣΚΑ, η αγχωτική νίκη εντός με την αδιάφορη Εφές και η ήττα ξανά στην παράταση την προηγούμενη εβδομάδα στη Μάλαγα.

Κάτι δεν πάει καλά στο Λιμάνι μετά τη νίκη στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό και το τεχνικό επιτελείο καλείται να βρει άμεσα λύση, καθώς στα πλέι οφ δεν δικαιολογούνται λάθη και ήττες, κυρίως μέσα στο γήπεδό σου.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags