Facebook Pixel Sportdog.gr | Δέκα Ζιντάν θέλει ο γερο-Χάινκες, βαρέθηκα την Μπάγερν - Έλα μωρή Λιβερπουλάρα, ζήτω η αναρχία
Ποδόσφαιρο
| 2018-04-13 15:40:00

Δέκα Ζιντάν θέλει ο γερο-Χάινκες, βαρέθηκα την Μπάγερν - Έλα μωρή Λιβερπουλάρα, ζήτω η αναρχία

Sportdog Team
Δέκα Ζιντάν θέλει ο γερο-Χάινκες, βαρέθηκα την Μπάγερν - Έλα μωρή Λιβερπουλάρα, ζήτω η αναρχία

Είναι σαν να δούμε Ελλάδα με Τζιόλη, Καραγκούνη, Κατσουράνη...

Η κούπα πρέπει να δοθεί στην ομάδα που παίζει αλανιάρικο ποδόσφαιρο.

Είδα την κλήρωση των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ και είπα «έλα μωρή Λιβερπουλάρα». Εξηγούμαι και το έχω τονίσει ότι δεν υποστηρίζω καμία ομάδα. Αλλά βλέπω τους Άγγλους στον τελικό.

Μπορεί να είμαι σίγουρος ότι η μία ομάδα του τελικού θα είναι η Λίβερπουλ, αλλά για την άλλη ομάδα του τελικού δεν έχω καμία σιγουριά.

Ναι μεν η Ρεάλ φαντάζει σαν φαβορί, αλλά η Μπάγερν έχει μία φανέλα σαν μαντέμι και το πιο σπουδαίο, έχει τον γερο-Χάινκες που θέλει δέκα Ζιντάν για κολατσιό.

Για να είμαι ειλικρινής δεν θέλω Μπάγερν στον τελικό. Γιατί έχουμε βαρεθεί με τον Ριμπερί, τον Ρομπέν, τον Λεβαντόφσκι... Είναι σαν να δούμε την εθνική Ελλάδας με Τζιόλη, Καραγκούνη, Κατσουράνη...

Εγώ δεν υποστηρίζω καμία ομάδα. Αλλά επειδή η Λίβερπουλ με ενθουσίασε ιδιαίτερα στα δύο παιχνίδια που έπαιξε με τη Σίτι και επειδή ξέρω ότι ο κόσμος της είναι στερημένος από πρωταθλήτια στην Αγγλία, θα ήθελα να το πάρει φέτος, για να πλησιάσει τη Μίλαν που έχει εφτά. Αν το πάρει η Λίβερπουλ θα έχει έξι.

Επίσης υπάρχει ένας ακόμα λόγος για να εξηγήσω την προτίμησή μου. Έχει μία εμφανή υγεία στο παιχνίδι της και παίζει ένα ποδόσφαιρο άναρχο, αλανιάρικο.

Ζήτω η αναρχία!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags