Facebook Pixel Sportdog.gr | Συλλαλητήριο αποτυχία – Ο Τσίπρας κοίμησε τον κόσμο του ΠΑΟΚ - Να το πάρει μέσα στην Αθήνα
| 2018-04-14 23:07:00

Συλλαλητήριο αποτυχία – Ο Τσίπρας κοίμησε τον κόσμο του ΠΑΟΚ - Να το πάρει μέσα στην Αθήνα

του Κωστή Ραπτόπουλου
Συλλαλητήριο αποτυχία – Ο Τσίπρας κοίμησε τον κόσμο του ΠΑΟΚ - Να το πάρει μέσα στην Αθήνα

Καυτές ατάκες από Θεσσαλονίκη για Πανιώνιο, ΑΕΚ και μεταγραφές.

Είχα μία συνάντηση ποδοσφαιρική, αρειανών αποχρώσεων, την Κυριακή. Έπινα καφέ με τον Χρήστο Κάλεν, παλιό παράγοντα του Άρη, τον Νίκο Χρηστίδη, βετεράνο γκολκίπερ του Άρη και της ΑΕΚ, τον Θόδωρο Δαλκίδη και τον Θόδωρη Ζελελλίδη.

Στον γυρισμό, πέρασα την Όλγας και έστριψα την Μπότσαρη, για να πάω σπίτι. Από την Όλγας, μέχρι το ψητοπωλείο του Γιώτη που είναι τέρμα Μπότσαρη, έκανα 45 λεπτά. Γιατί; Επειδή στη Λεωφόρο Καραμανλή είχε μποτιλιαστεί ο δρόμος από τους εκδρομείς που θα πήγαιναν Χαλκιδική.

Μόλις κοίταξα τον ουρανό, ο οποίος ήταν καταγάλανος και τη θερμοκρασία στο παλιό καντράν του Cordoba να λέει 22 βαθμούς, ήμουν πολύ επιφυλακτικός για τον αριθμό των ΠΑΟΚτσήδων που θα πήγαιναν στο συλλαλητήριο.

Επιβεβαιώθηκα δυστυχώς, καθώς πήγαν μόνον οι πολλοί φανατικοί. Δεν πήγε ο απλός λαός.

Αυτών των ειδών τα συλλαλητήρια πιάνουν, όταν οι ευαίσθητες χορδές του απλού λαού κρούσουν κώδικα εγκεφαλικό και κατέβει ο δρόμος για διαμαρτυρία. Κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Το είχα καταλάβει. Αν θέλετε να ξέρετε, 3-4 μέρες πριν το συλλαλητήριο, οι δημοσιογράφοι του ΠΑΟΚ και τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων ήταν τόσο νωχελικά και κρύα, όσο στην τελευταία της ταινία η Κάτια Δανδουλάκη. Αυτό σημαίνει, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κοίμησε μόνο με το... τσιπραλέξ να κάτσει στο σπίτι για τα μνημόνια, κατόρθωσε να κοιμήσει και τον λαό του ΠΑΟΚ.

Ο Τσίπρας όταν φύγει από πρωθυπουργός μπορεί να δημιουργήσει... σπα χαλάρωσης. Οι άνθρωποι δεν κοιμίζονται στο να περνάνε απαλά και ήρεμα οποιοδήποτε πρόβλημα.

Οπότε, όπως καταλαβαίνετε, το συλλαλητήριο απέτυχε παταγωδώς.

Όσον αφορά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο είναι από αυτά που θυμίζουν, Γιάννινα-ΠΑΟΚ ή ΠΑΟΚ-Κέρκυρα. Το να γράψω εγώ, ότι μετά από 8 μήνες, ο Μακ έπαιξε καλά με δεξί μπακ του Πανιωνίου τον Παπαγεωργίου, θα πρέπει να φτύσω στον καθρέπτη τα ρυτιδιασμένα μου μούτρα και να πετάξω ένσημα 25 χρόνων στα σκουπίδια.

Να πω, ότι ο Ελ Καντουρί έκανε γκολ, μετά από 8 μήνες με πάσα... πάρε βάλε; Θα ήμουν τουλάχιστον ανόητος.

Για μένα το κρίσιμο ματς είναι αυτό με την ΑΕΚ στον τελικό. Είναι κομβικής σημασίας.

Αν ο ΠΑΟΚ το πάρει μέσα στην Αθήνα (υποτίθεται, ότι θα προκριθεί η ΑΕΚ), στέλνει μηνύματα στον κόσμο, στον πρόεδρο και την Ελλάδα ολόκληρη, ότι αδικήθηκε. Εφόσον βέβαια δεν τον ευνοήσει ο Σκουτέρης.

Στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο είδα μία καλή ομάδα, αλλά είδα επίσης, ότι σε δύο θέσεις ο ΠΑΟΚ θέλει μεταγραφές το καλοκαίρι. Θέλει έναν πιο ψηλό και γρήγορο Κάνιας, όπως και Κρέσπο. Δεν με ενδιαφέρει η τεχνική τους κατάρτιση, αλλά η σωματική τους κατάσταση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags