Facebook Pixel Sportdog.gr | Ποιος Λάζαρος; Τσιγκρίνσκι και Μάτος στον Ολυμπιακό - Αυτή η ομάδα αξίζει το φετινό πρωτάθλημα
| 2018-04-17 13:45:00

Ποιος Λάζαρος; Τσιγκρίνσκι και Μάτος στον Ολυμπιακό - Αυτή η ομάδα αξίζει το φετινό πρωτάθλημα

του Νίκου Αλέφαντου
Ποιος Λάζαρος; Τσιγκρίνσκι και Μάτος στον Ολυμπιακό - Αυτή η ομάδα αξίζει το φετινό πρωτάθλημα

Τι «έχει» ο Βρουσάι, ποιοι είναι το πρόβλημα, θύμισε ο Μιραλάς.

Θα απαντήσω στα θέματα που με ρωτάει ο Σινάνογλου σήμερα. Ξεκίνημα από Χριστοδουλόπουλο. Αν θα τον ήθελα στον Ολυμπιακό. Δεν με ενδιαφέρει. Μεγάλωσε στην ηλικία. Έκανε φοβερό πρωτάθλημα, για εμένα αυτός τράβηξε την ΑΕΚ πιο πολύ από όλους τους παίκτες φέτος, αλλά δεν μπορεί να κάνει τα ίδια και του χρόνου.

Επίσης, άλλο η ΑΕΚ και άλλο ο Ολυμπιακός. Ο Χριστοδουλόπουλος δεν έπαιξε τέτοια μπάλα στην καριέρα του πριν. Η ΑΕΚ φέτος είχε μέτριους παίκτες και έναν πάρα πολύ καλό προπονητή, μπόρεσε και φάνηκε πολύ εκεί. Εγώ στον Ολυμπιακό θέλω καλύτερους παίκτες όπως είχαμε εξτρεμάρες στο παρελθόν. Δεν με θαμπώνει ο Χριστοδουλόπουλος να τον βάλω στην καρδιά μου και στη σκέψη μου.

Στην ερώτηση ποιος αξίζει αγωνιστικά το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ ή η ΑΕΚ, επειδή βλέπω τις δηλώσεις του Λουτσέσκου, θα πω ότι καλή ομάδα ο ΠΑΟΚ, όμως θεωρώ ότι η ΑΕΚ το άξιζε πιο πολύ. Η ΑΕΚ ήταν πιο ομάδα. Έκανε ωραίο σύνολο, δούλεψε πολύ καλά ο Χιμένεθ. Με άριστα το 10, έδιναν όλοι το 8 σύμφωνα με τις δυνατότητές τους.

Στην ερώτηση ποιον θα έπαιρνα στον Ολυμπιακό από την ΑΕΚ, θα έπαιρνα τον Τσιγκρίνσκι. Από τον ΠΑΟΚ θα έπαιρνα τον Μάτος.

Σε ό,τι αφορά το ματς του Ολυμπιακού με την Κέρκυρα, είδα μια ομάδα ανύπαρκτη, δεν υπήρχε η Κέρκυρα στο γήπεδο. Δεν ήξερες τι έπαιζε, 4-4-2, 4-3-3, χάλια, μπορούσε να φάει 9 γκολ! Δεν είχε ούτε αρχή ούτε τέλος.

Μου είχε πει ο Θέμης για τον Βρουσάι από πέρσι, τον είδα και μου άρεσε. Όχι επειδή ξέρει μπάλα, και άλλοι ξέρουν μπάλα, αλλά είτε είναι αργοί, είτε είναι πολύ κοντοί. Ο μικρός ο Βρουσάι έχει όλο το "πακέτο". Ξέρει μπάλα, είναι ψηλός, και το κυριότερο που κοιτάω εγώ, έχει ταχύτητα. Να τον προσέξουνε πολύ αυτόν. Έφυγε με ταχύτητα στο γκολ που έβαλε και σκόραρε ακαριαία.

Είδα και λίγο ανεβασμένο τον Μιραλάς, το γκολ που έβαλε θύμισε τα παλιά του γκολ.

Και ο Φορτούνης ήταν ανεβασμένος.

Όμως τα δύο χαφ στον Ολυμπιακό οι Ρομαό-Ταχτσίδης είναι πρόβλημα. Δεν έχουν ταχύτητα. Από εκεί πρέπει να ξεκινήσει στις μεταγραφές ο Ολυμπιακός. Πρέπει να έρθουνε χαφάρες. Θέλει πολλή δουλειά για να ξαναγίνει η ομάδα που ήταν. Έχει προβλήματα και στην άμυνα και στο κέντρο και μπροστά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags