Facebook Pixel Sportdog.gr | Ποιος Ταϊλανδός; Άνεμος Φύσσα με Φραντζέσκο στον ΠΑΟ και θα γίνει «καπνός» ο Ουζουνίδης!
| 2018-04-17 22:03:00

Ποιος Ταϊλανδός; Άνεμος Φύσσα με Φραντζέσκο στον ΠΑΟ και θα γίνει «καπνός» ο Ουζουνίδης!

Sportdog Team
Ποιος Ταϊλανδός; Άνεμος Φύσσα με Φραντζέσκο στον ΠΑΟ και θα γίνει «καπνός» ο Ουζουνίδης!

H πληροφορία για το «Pan Asia» και η επόμενη ημέρα.

«Κουβέντα να γίνεται… Από την εκδήλωση ενδιαφέροντος μέχρι την επίτευξη μιας συμφωνίας είναι μεγάλος ο δρόμος που πρέπει να διανυθεί. Και πολύ αμφιβάλλω ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο… Μακάρι ο Ταϊλανδός να με διαψεύσει, αλλά δεν το βλέπω»!

Κορυφαία πηγή του Παναθηναϊκού που γνωρίζει άριστα το πλαίσιο των επαφών του Αλαφούζου με το ξένο fund που (υποτίθεται ότι) ενδιαφέρεται σοβαρά για την πράσινη ΠΑΕ, δεν είναι ιδιαίτερα αισιόδοξη για την έκβαση των διαπραγματεύσεων.

Είναι δε, καυστικό και ειρωνικό το σχόλιο που έκανε όσον αφορά στη σοβαρότητα του ζητήματος: «Διαπραγμάτευση που σχετίζεται με το μέγεθος του Παναθηναϊκού όταν γίνεται με… μπακαλόχαρτα, δεν νομίζω ότι μπορεί να έχει αίσιο τέλος»!

Τι μένει; Μα, η «καθήλωση» στη πραγματικότητα.

Αν δεν προκύψει αξιόπιστο και σοβαρό ενδιαφέρον ή αν δεν μετατραπεί σε τέτοιο, αυτό της «Pan Asia», τότε ο Παναθηναϊκός θα βαδίσει τον Αλαφούζειο δρόμο του, ακολουθώντας τον προορισμό που δείχνουν «πινακίδες» που είναι γραμμένες στα Ελληνικά. «Πινακίδες» που οδηγούν στο… Κορωπί. Αξιοποίηση ταλαντούχων παιδιών της Κ20 και Κ17, που φέτος έκαναν εντυπωσιακές πορείες στα πρωταθλήματά τους, αλλά και των προπονητών τους!

Μην εκπλαγείτε, δηλαδή, αν μια ωραία μέρα διαβάσουμε ότι προβιβάζεται στην πρώτη ομάδα το τεχνικό επιτελείο των Ακαδημιών (Τάκης Φύσσας, Κώστας Φραντζέσκος, Κώστας Ταράσης), σε αντικατάσταση του «φευγάτου» Μαρίνου Ουζουνίδη!

Μια τέτοια απόφαση στο επιτελείο του Αλαφούζου είναι σχεδόν ειλημμένη! Θα επιμείνει Ελληνικά και Παναθηναϊκά. Με πλήρως ελεγχόμενο μπάτζετ. Με σταδιακή κάλυψη των οικονομικών υποχρεώσεων των απώτερου και πρόσφατου παρελθόντος.

Άλλωστε, σε αυτή τη στράτα πορεύεται ήδη ο διοικητικός οργανισμός του Παναθηναϊκού.

Όσο, για τους… υποβιβασμούς και τις αδειοδοτήσεις η ανησυχία στους κόλπους της ΠΑΕ είναι «υπό έλεγχο».

Η ίδια πηγή που αμφισβητεί τη σοβαρότητα των προθέσεων της «Pan Asia» για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, υποστηρίζει ότι οι χειρισμοί που γίνονται στον παρόντα χρόνο, «αποσκοπούν σε σταδιακό εξορθολογισμό της οικονομικής κατάστασης της ΠΑΕ, χωρίς κατ’ ουσία να υφίσταται κίνδυνος υποβιβασμού».

Διάλεγε μία-μία τις λέξεις ο συνομιλητής μου για να προδιαγράψει τις επόμενες κινήσεις. Θεωρεί, δηλαδή, βέβαιο, ότι οι οφειλές σε Βέμερ, Εσιέν, Τοτσέ και σε άλλους ποδοσφαιριστές, με τις ανάλογες χρονικές «μανούβρες» που τυγχάνουν της έγκρισης των εγχώριων και διεθνών θεσμικών φορέων, θα διευθετηθούν και οι «πράσινοι» θα εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στη Σούπερ Λίγκα της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags