Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο Μελισσανίδης δεν δικαιούται να μην κρατήσει τον Χριστοδουλόπουλο - Θα είναι «έγκλημα»
| 2018-04-18 21:54:00

Ο Μελισσανίδης δεν δικαιούται να μην κρατήσει τον Χριστοδουλόπουλο - Θα είναι «έγκλημα»

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Ο Μελισσανίδης δεν δικαιούται να μην κρατήσει τον Χριστοδουλόπουλο - Θα είναι «έγκλημα»

Με τέτοιο χρυσό γκολ πώς να του αρνηθεί;

«Σούζα η ΑΕΚ στην ΑΕΛΑΡΑ – Τρέλα στον κάμπο και τελικό με τον ΠΑΟΚ οι βυσσινί». Αυτόν τον τίτλο είχε έτοιμο να μπουμπουνήσει το sportdog για το match report της ρεβάνς των ημιτελικών του ΟΑΚΑ. Λογάριαζε όμως χωρίς τον Λάζαρο και κακώς...

Μέχρι το 93' ο αποκλεισμός της ΑΕΚ φαινόταν σίγουρος. Η Ένωση βρήκε μπροστά της από το πρώτο λεπτό ένα πούλμαν στην άμυνα της ΑΕΛ. Δεν ήταν καλή, αλλά δημιούργησε φάσεις, κάτι που αποδεικνύει, ότι και στη χειρότερη μέρα τους οι παίκτες του Χιμένεθ είναι παραγωγικοί.

Ο τρόπος που πίεσαν για να μπει το γκολ που θα έδινε το εισιτήριο της πρόκρισης ήταν συγκλονιστικός. Όλη η ΑΕΚ πίεζε από το 80' και μετά ασφυκτικά. Δεν της έβγαινε τίποτα. Εδώ στο 81' ο Αραούχο έχασε φοβερή ευκαιρία (έκοψε ο Ρέντζας) που σε διαφορετικές συνθήκες ήταν σίγουρο γκολ.

Στο 94' όμως ο Χριστοδουλόπουλος σαν από μηχανής θεός των αρχαίων τραγωδιών έδωσε τη λύση και έστειλε ξανά τους Ενωσίτες στον ψυχίατρο. Η πρόκριση θυμίζει πολύ το Buzzer beater γκολ του Μίτσελ, το 2011 με τον Παναθηναϊκό, όταν με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τα 45 μέτρα έβαλε το γκολ της πρόκρισης για την ΑΕΚ στον τελικό με τον Ατρόμητο.

Προσωπικά θεωρώ, ότι με το γκολ που πέτυχε ο Λάζαρος «κλείδωσε» το νέο του συμβόλαιο στην ΑΕΚ. Το θέλουν οι ίδιοι οι Ενωσίτες, επιθυμία των οποίων είναι να κλείσει ο παίκτης την καριέρα του στα κιτρινομαυρα. Με ποια δικαιολογία να του αρνηθεί ο Μελισσανίδης όσα ζητήσει, όταν ο συγκεκριμένος παίκτης έχει οδηγήσει την ομάδα στην κατάκτηση του τίτλου, έχει πετύχει καθοριστικά γκολ όλη τη διάρκεια της σεζόν και με το τελευταίο την έστειλε στον τελικό του Κυπέλλου, όπου εκεί θα ξεχωρίσουν τα χλωρά από τα ξερά.

Γιατί η φετινή χρονιά της ΑΕΚ, η φετινή της πορεία προς την κατάκτηση του Κυπέλλου και του πρωταθλήματος είναι ονειρική. Ανταποκρίθηκε σε τρεις διοργανώσεις, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Βρήκε λύσεις για τους σοβαρούς τραυματισμούς που τη σημάδεψαν. Κάθε παιχνίδι που έδωσε ήταν τελικός, όχι φιλικό.

Στις 12 Μαΐου η ΑΕΚ θα πρέπει να δώσει απαντήσεις, να τιμωρήσει όσους την αμφισβήτησαν και να εκδικηθεί για το περσινό τρόπαιο στον Βόλο που χάθηκε με ένα γκολ οφσάιντ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags