Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρελαμένος ο Λάσο, βγάζει το… πυρηνικό όπλο - Έτσι απαντάει ο πανούργος Πασκουάλ, θα γίνει σφαγή
Μπάσκετ
| 2018-04-19 14:30:00

Τρελαμένος ο Λάσο, βγάζει το… πυρηνικό όπλο - Έτσι απαντάει ο πανούργος Πασκουάλ, θα γίνει σφαγή

του Pick n' Scroll
Τρελαμένος ο Λάσο, βγάζει το… πυρηνικό όπλο - Έτσι απαντάει ο πανούργος Πασκουάλ, θα γίνει σφαγή

Κόλαση για το Game 2, όλα για όλα η Ρεάλ, θα πέσουν κορμιά.

Δεν έμειναν πολλές ώρες για το δεύτερο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ και η αγωνία ανεβαίνει κατακόρυφα. Ο λόγος έχει να κάνει με το ότι η λογική λέει ότι θα γίνει διαφορετικό ματς σε σχέση με το πρώτο. Εκεί, όπου οι πρωταθλητές Ελλάδας άγγιξαν το τέλειο, επικρατώντας με 95-67 και κάνοντας το 1-0. 

Στο πρώτο αυτό παιχνίδι ο Παναθηναϊκός έκανε το αυτονόητο, πιέζοντας σε όλο το γήπεδο τη Ρεάλ, η οποία παίζει σε αυτά τα παιχνίδια χωρίς τους Φακούντο Καμπάτσο και Σέρχιο Γιουλ. Δύο, δηλαδή, από τους τρεις πλέι-μέικερ της, που θα απουσιάσουν και σήμερα, επομένως κάτι ανάλογο θα πρέπει να περιμένουμε από την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ. Μόνο που ο Ισπανός προπονητής του Παναθηναϊκού θα έχει ετοιμάσει κι άλλα πράγματα, περιμένοντας, απολύτως λογικά, τη Ρεάλ πολύ πιο προετοιμασμένη σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι. 

Ο Τσάβι Πασκουάλ, άλλωστε, φημίζεται για τα πολλά του συστήματα και τις επινοήσεις του. Με τη Ρεάλ από την πλευρά της να θέλει να θυμηθεί το αντίστοιχο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας, όταν και είχε χάσει στις λεπτομέρειες. Τώρα, βέβαια, θέλει να νικήσει, αλλά το θέμα είναι ότι εκείνη τη βραδιά στο ΟΑΚΑ ήταν άκρως ανταγωνιστική. Και όχι, όπως προχθές.

Ο Πάμπλο Λάσο περιμένει από τον Λούκα Ντόντσιτς να είναι στα επίπεδα που πρέπει να είναι. Αν ο Ισπανός προπονητής πάρει αυτά που θέλει από το μεγάλο του αστέρι, τότε η ομάδα του μπορεί να ελπίζει στο «διπλό». Με τον Πάμπλο Λάσο από κει και πέρα να θέλει να αξιοποιήσει τους ψηλούς του, τομέας, όπου η Ρεάλ πλεονεκτεί του Παναθηναϊκού.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags