Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτός «καθάρισε» τη Ζαλγκίρις! «Γυάλιζε το μάτι» για απαντήσεις–Θα πάει Βελιγράδι, αν…
Μπάσκετ
| 2018-04-21 00:11:00

Αυτός «καθάρισε» τη Ζαλγκίρις! «Γυάλιζε το μάτι» για απαντήσεις–Θα πάει Βελιγράδι, αν…

του Pick n' Scroll
Αυτός «καθάρισε» τη Ζαλγκίρις! «Γυάλιζε το μάτι» για απαντήσεις–Θα πάει Βελιγράδι, αν…

Ποιος ήταν τρελαμένος και γιατί, ποιοι παραμένουν άφαντοι.

Ο Ολυμπιακός έπαιξε με πάθος χιλίων λεόντων και μπόρεσε να ισοφαρίσει σε 1-1 τη σειρά με την Ζαλγκίρις. Νίκησε με 79-68 και πάει τώρα στο Κάουνας πάνω από όλα για να πάρει μία νίκη, ώστε να επιστρέψει η σειρά στο ΣΕΦ. Αν πάρει και δύο νίκες και μαζί και το εισιτήριο για το Βελιγράδι, τότε θα είναι σούπερ ευτυχισμένος.

Αλλά δύσκολα θα καταφέρει κάτι τέτοιο, αφού και στο παιχνίδι το βράδυ της Παρασκευής έδειξε τα προβλήματά του. Προβλήματα, που έχουν να κάνουν με τους τραυματισμούς, που είχε και έχει. Παπανικολάου και Μπόγρης κανονικά δεν θα έπρεπε να παίξουν. Πρίντεζης και Στρέλνιεκς έπαιξαν....μισοί.

Ο Τιλί ήταν λίγο καλύτερα. Και ο Μιλουτίνοφ έβλεπε το παιχνίδι από τον πάγκο με πολιτικά. Επομένως, ήταν ένας μικρός άθλος η νίκη απέναντι στην καλοκουρδισμένη ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Η τελευταία άντεξε μέχρι το 30'. Δεν μπόρεσε παραπάνω, γιατί η άμυνα του Ολυμπιακού ήταν κάτι παραπάνω από δυναμική. Ο Ντέιβις ήταν σπουδαίος και πάλι, αλλά δεν είχε άξιο συμπαραστάτη.

Ο Τζαμέλ ΜακΛιν έκανε ένα από τα καλύτερά του παιχνίδια στον Πειραιά. Ο Σπανούλης βοήθησε σε σημαντικά σημεία του ματς, αλλά εκείνος, που έδωσε το κάτι παραπάνω, αυτό, που έλειπε, ήταν ο Βαγγέλης Μάντζαρης. Σημείωσε ένα μεγάλο τρίποντο στις αρχές της τέταρτης περιόδου, αλλά γενικά βοήθησε σε πολλούς τομείς, όπως δείχνουν οι 6 πόντοι, τα 5 ριμπάουντ και οι 7 ασίστ, που έδωσε.

Ο Έλληνας άσος, που ήταν καλός και στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Ζαλγκίρις, δείχνει αποφασισμένος να δώσει το… 110%, αφού το τελευταίο διάστημα έχει ακούσει πολλά και θέλει να δώσει απαντήσεις σε φίλους και εχθρούς.

Ο Ολυμπιακός στο Κάουνας θα παραταχθεί πάλι με προβλήματα και επομένως και επειδή πρόκειται για εκτός έδρας παιχνίδι πρέπει να πάρει πράγματα από τον Μπράουν και τον Ρόμπερτς, που είναι άφαντοι στη σειρά. Μόνο έτσι θα έχει ουσιαστική τύχη να κάνει το όνειρο του κόσμου του πραγματικότητα και να πάει στο Βελιγράδι. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags