Facebook Pixel Sportdog.gr | Έτσι το μπρέικ ο ΠΑΟ στο 4ο ματς - Δεν είναι μόνο η διαιτησία - Τον «έσφαξαν» και αυτοί
Μπάσκετ
| 2018-04-25 23:43:00

Έτσι το μπρέικ ο ΠΑΟ στο 4ο ματς - Δεν είναι μόνο η διαιτησία - Τον «έσφαξαν» και αυτοί

του Pick n' Scroll
Έτσι το μπρέικ ο ΠΑΟ στο 4ο ματς - Δεν είναι μόνο η διαιτησία - Τον «έσφαξαν» και αυτοί

Πώς μπορεί να φέρει τη σειρά στο ΟΑΚΑ, γιατί φωνάζουν δικαίως.

Ο Παναθηναϊκός έφθασε κοντά στη πηγή, αλλά δεν μπόρεσε να πιει νερό, καθώς έχασε στο φινάλε στη Μαδρίτη 81-74. Δεν είχε σταθερότητα στην απόδοση του, αλλά είχε έναν μαγικό Καλάθη, που τα έκανε σχεδόν όλα μόνος του. Ο ομογενής γκαρντ πήρε τους «πράσινους» από το χεράκι στο δεύτερο ημίχρονο και με προσωπικές ενέργειες έκανε το παιχνίδι ντέρμπι. 

Στην τελική ευθεία, όμως, του ματς δεν είχε συμπαραστάτη στην επίθεση. Ο Καλάθης τελείωσε το παιχνίδι με 26 πόντους και 5/10 δίποντα, 4/9 τρίποντα, 4/6 βολές, 3 ριμπάουντ, και 4 ασίστ. Από εκεί και πέρα, διψήφιοι ήταν ο Τζέιμς με 14 (2/5 δίποντα, 2/5 τρίποντα, 4/6 βολές) και ο Γκιστ με 15 πόντους (5 ριμπάουντ), με τον πρώτο όμως να σκοράρει πολύ στην πρώτη περίοδο και τον δεύτερο να φτιάχνει τη στατιστική του στο φινάλε.

Αντίθετα, η Ρεάλ βρήκε τον ήρωά της στο πρόσωπο του Τζέισι Κάρολ. Ο 35χρονος γκαρντ είχε βοηθήσει πολύ για τη νίκη στο δεύτερο ματς του ΟΑΚΑ. Το βράδυ της Τρίτης έκανε και πάλι την διαφορά, βάζοντας μεγάλα καλάθια στα τελευταία λεπτά. Στα 16'06'' που αγωνίστηκε, δεν έχασε σουτ! Έβαλε μάλιστα το τετράποντο που άλλαξε τα δεδομένα στα 50'' για το τέλος της αναμέτρησης. Συνολικά, είχε 17 πόντους (με 3/3 δίποντα, 3/3 τρίποντα και 2/2 βολές) και 1 λάθος.

Προηγουμένως, είχε κρατήσει ζωντανή την Ρεάλ ο Σέρχι Γιουλ, στην επιστροφή του στα παρκέ, μετά τον σοβαρό του τραυματισμό. Σημείωσε δύο μεγάλα σουτ, ενώ προηγουμένως ήταν φανερά επηρεασμένος από την πολύμηνη αποχή του.

Ο Παναθηναϊκός έδειξε, πάντως, ότι μπορεί να κάνει την ανατροπή την Παρασκευή και θα ήθελε σε αυτή του τη προσπάθεια να έχει καλύτερη διαιτησία. Οι άνθρωποι του έχουν τρομερά παράπονα και μάλιστα ο Μάνος Παπαδόπουλος είπε ότι «δεν ξέρω αν υπάρχει λόγος να παίξουμε την Παρασκευή με τέτοια διαιτησία, που συναντήσαμε».

Θέση όμως πήρε και ο ίδιος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος με προσωπική του δήλωση εξαπέλυσε νέα τρομερή επίθεση στον Τζόρντι Μπερτομέου. «Ο αποτυχημένος Ισπανός υπάλληλος με τα γυαλάκια έχει κάνει την διοργάνωση τσιφλίκι του», ανέφερε και συνέχισε: «Οι αθλητές και οι προσπάθειές τους είναι πια σε δεύτερη μοίρα. Εκεί κατάντησες το μπάσκετ άχρηστε», για να κλείσει τη δήλωσή του λέγοντας: «Όπως έχω προαναγγείλει ανεξαρτήτως τελικής έκβασης των προσπαθειών μας εντός αγωνιστικού χώρου, εάν δεν αλλάξουν άμεσα και ριζικά πρόσωπα και καταστάσεις εμείς στο τέλος της σεζόν αποχωρούμε απο αυτό που πλέον θα έπρεπε να ονομάζεται τσιρκολιγκα».

Πέρα από διαιτησία, οι «πράσινοι» θέλουν την Παρασκευή να ανεβάσουν ακόμη πιο πολύ την παραγωγικότητά τους, αφού δύσκολα η Ρεάλ δεν φτάνει τους 80 πόντους στο γήπεδό της. Είναι φύσει επιθετική ομάδα και μάλιστα θα λέγαμε ότι στο παιχνίδι, που πριν από λίγο τελείωσε, η άμυνα του Παναθηναϊκού σε γενικές γραμμές στάθηκε ικανοποιητικά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags