Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτός είναι ο καλύτερος στόπερ που θα ήθελα στον Ολυμπιακό - Είναι θάνατος, με έχει καταπλήξει ο...
| 2018-04-27 09:30:00

Αυτός είναι ο καλύτερος στόπερ που θα ήθελα στον Ολυμπιακό - Είναι θάνατος, με έχει καταπλήξει ο...

του Νίκου Αλέφαντου
Αυτός είναι ο καλύτερος στόπερ που θα ήθελα στον Ολυμπιακό - Είναι θάνατος, με έχει καταπλήξει ο...

Πρόβλεψη-φωτιά για τελικό Τσάμπιονς Λιγκ και Χρυσή Μπάλα!

Για τον Μολέντο βγήκα και μίλησα πριν λίγο καιρό, όταν δεν έγραφαν τα ΜΜΕ. Τώρα διαβάζω ότι τον κοιτάει ο Ολυμπιακός. Αυτός είναι ο καλύτερος στόπερ που θα ήθελα στον Ολυμπιακό. Τα έχει όλα. Σώμα, ψηλό παιχνίδι, χαμηλό παιχνίδι, αγωνιστής, σοβαρός, όχι αργός, ηγέτης.

Χατ τρικ πάλι έβαλε ο Μάνος με τον ΟΦΗ. Να τον προσέξετε αυτόν γιατί γκολτζήδες τέτοιους δεν βρίσκεις εύκολα.

Πάμε τώρα στα του εξωτερικού. Αν ο Σαλάχ πάρει το Τσάμπιονς Λιγκ με τη Λίβερπουλ, πρέπει να σπάσει μετά από χρόνια το δίπολο Μέσι-Ρονάλντο, να ψηφιστεί αυτός ο καλύτερος παίκτης φέτος. Παρακολουθώ την πρόοδό του, με έχει καταπλήξει. Πάντα ήταν γρήγορος και είχε την ντρίμπλα, αλλά τώρα είναι μεγάλος παικταράς επειδή τελειώνει τις φάσεις.

Πολλά γκολ, πάρα πολλά γκολ ο Σαλάχ στην Αγγλία και στην Ευρώπη. Εγώ ήμουν πάντα υπέρ του δόγματος ότι αν δεν σκοράρεις, δεν είσαι μεγάλος παίκτης. Εξτρέμ δεξιά ή αριστερά, σέντερ φορ, και πίσω από το σέντερ φορ, αν παίζεις εκεί αλλά δεν σκοράρεις 20 τουλάχιστον γκολ το χρόνο δεν είσαι μεγάλος παίκτης. 

Τη σκόρπισε τη Ρόμα η Λίβερπουλ. Το 5-2 πολύ δύσκολα μπορεί να ανατραπεί. Φοβερή η Λίβερπουλ, με μεγάλη ταχύτητα έφευγαν όλοι, μου θύμισε το μεγάλο Άγιαξ του παρελθόντος! Με έναν Σαλάχ φανταστικό να σκοράρει και να φτιάχνει. Φεύγανε με μεγάλη ταχύτητα και αντοχή, με θάμπωσε η Λίβερπουλ.

Τον σκόρπισε η Λίβερπουλ τον Μανωλά και τους άλλους αμυντικούς της Ρόμα, διότι αυτοί είναι συνηθισμένοι στην Ιταλία σε πιο στατικό παιχνίδι, δεν έπιαναν παίκτες, τους περίμεναν. Ένας Σαλάχ δαίμονας, ερχόταν με φόρα, ήταν ο θάνατός τους. Έφαγαν 5 γκολ, το να φας πέντε γκολ σε ημιτελικό Τσάμπιονς Λιγκ είναι σπάνιο.

Μπορεί να πάρει το Τσάμπιονς Λιγκ η Λίβερπουλ, ο τελικός θα είναι Ρεάλ-Λίβερπουλ, εκτός αν αυτοκτονήσουν, και θα γίνει μεγάλη μάχη. Τα τελευταία χρόνια βέβαια σαρώνει τα Τσάμπιονς Λιγκ η Ρεάλ, όμως θα δούμε Ρονάλντο-Σαλάχ και ο Σαλάχ είναι πολύ στα πάνω του.  

Η Μπάγερν δικαίως θα μείνει έξω από τη Ρεάλ, δεν είναι η Μπάγερν του παρελθόντος, έχει βαρύνει, έχει αργούς παίκτες. Είχε και τους τραυματισμούς μέσα στο ματς του Μπόατενγκ και του Ρόμπεν, μεγάλωσε ο Ρόμπεν αλλά είναι καλός παίκτης. Χωρίς αυτούς και με Λεβαντόφσκι εκτός κλίματος αυτού του αγώνα, με Ριμπερί να είναι πολύ δύσκολος στο γκολ, ο Μίλερ αργός, δικαίως έκανε το διπλό η Ρεάλ 1-2. Ο Ρονάλντο δεν ήταν σε μέρα, αλλά ήταν πολύ καλός ο Μαρτσέλο και έκανε φοβερό γκολ.

Η Λίβερπουλ με θάμπωσε, με ξετρέλανε, και τα λέω αυτά εγώ που είμαι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Eπιμέλεια: Θέμης Σινάνογλου

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags