Facebook Pixel Sportdog.gr | Ύποπτοι Λουτσέσκου-Μίχελ, κοιλαράδες στον ΠΑΟΚ - Κοροϊδάρα ο Ολυμπιακός, έτσι του τη φέρνει ο Τίγρης
| 2018-05-07 13:20:00

Ύποπτοι Λουτσέσκου-Μίχελ, κοιλαράδες στον ΠΑΟΚ - Κοροϊδάρα ο Ολυμπιακός, έτσι του τη φέρνει ο Τίγρης

του Κωστή Ραπτόπουλου
Ύποπτοι Λουτσέσκου-Μίχελ, κοιλαράδες στον ΠΑΟΚ - Κοροϊδάρα ο Ολυμπιακός, έτσι του τη φέρνει ο Τίγρης

Ασύλληπτες ατάκες για Ψαριανό, Μακ, Λημνιό, Λάζαρο. Θα κλάψετε!

Ο Ψαριανός, εφόσον εκλέγεται στην Αθήνα, είναι λογικό να στηρίζει την ΑΕΚ όπως και οι βουλευτές της Θεσσαλονίκης στηρίζουν τον ΠΑΟΚ. Δεν το κάνουν από αγάπη για την ομάδα αλλά για τις ψήφους. Ο ΠΑΟΚ πήρε ένα δίκαιο πρωτάθλημα το 1976 από την ΑΕΚ, αλλά και οι δύο γνωρίζουν καλά ότι για να πάρει το πρωτάθλημα ο ένας από τους δύο, θα πρέπει ο Ολυμπιακός να μείνει στα πιτς. Εκείνη την εποχή ο Ολυμπιακός είχε μείνει στα πιτς γιατί ο Γουλανδρής είχε φύγει από την ομάδα και ο σύλλογος ήταν σε μεταβατικό στάδιο.

Σε μεταβατικό στάδιο, για άλλους λόγους, είναι και σήμερα ο Ολυμπιακός. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε διαδικασία Grexit και ο ΠΑΟΚ με τρεις φορές μεγαλύτερο μπάτζετ χάνει το πρωτάθλημα. Κι αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να τους προβληματίσει στην ομάδα. Ο Σαββίδης ξοδεύει ένα κάρο λεφτά για ανούσιες μεταγραφές, τη στιγμή που ο Μελισσανίδης έχει ένα εκπληκτικό τιμ στην ομάδα του. Μπάγεβιτς, Λυμπερόπουλος και Δημητριάδης δεν έχουν χρεώσει την ΑΕΚ. Αντίθετα πήραν παίκτες αξίας 500.000-600.000 ευρώ με συμβόλαια 200.000-300.000 και παίζουν λες και αμείβονται με 1.000.000 ευρώ! 

Αυτή είναι η μεγάλη μαγκιά της φετινής ΑΕΚ, αλλά στο κομμάτι αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο και ο Μανόλο Χιμένεθ. O οποίος είναι ο προπονητής της χρονιάς, μαζί με τον Παντελίδη και τον Κάναντι. Ο Λουτσέσκου είναι μεν καλός, αλλά τον βοήθησε πολύ η διοίκηση του ΠΑΟΚ. Όταν τον άφησε ορφανό, στα παιχνίδια που έκαιγαν, δεν έδειξε τίποτα. Και ο λαϊκισμός του Λουτσέσκου είναι ύποπτος. Όπως και ο Μίχελ είναι ύποπτος που μπαίνει μέσα στο γήπεδο και μαλώνει, πουλάει ΠΑΟΚτσηδιλίκι κ.λπ. Αλλά όλοι οι παίκτες που έχει φέρει έχουν μεγαλύτερη κοιλιά από τον Πάγκαλο! Αζεβέδο, Ελ Καντουρί, Μαουρίτσιο... Αν δεν ήταν ο Μάτος φέτος, ο εκπληκτικός Πέλκας και ο Πρίγιοβιτς, ο καλός φέτος Τζάλμα Κάμπος και ο Βιεϊρίνια που είναι έμπειρος παίκτης και ανέβηκε από κάποιο σημείο και μετά, ποιος άλλος ήταν σε φόρμα; Ο Μακ με την... κυτταρίτιδα; Ή ο Λημνιός που όσο θα περνάει ο καιρός θα γυρίζει πιο πίσω στις γραμμές; 

Ο Ολυμπιακός θα είναι μεγάλη κοροϊδάρα αν πάει και πάρει τον Λάζαρο που θα είναι ξεζουμισμένος βιολογικά. Σαν να έχει αυτοκίνητο 18 ετών, το οποίο έχει κάνει τον γύρο της Ελλάδας σε ένα καλοκαίρι και έχουν φύγει τα λάδια από κάτω, οι στρόφαλοι, έχουν φθαρεί τα λάστιχα, οι ιμάντες έχουν λιώσει και πηγαίνει να πουλήσει αυτό το αυτοκίνητο πάνω από την τιμή του σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων. Μεγάλη κοροϊδάρα ο πρόεδρος που θα τον πάρει. Ο Λάζαρος του χρόνου θα θέλει δύο Ταϊλανδές να τον τρίβουν και να πάει στα ιματικά λουτρά Θέρμης για να συνέλθει. Του έχει πιει το ζουμί φέτος ο Μελισσανίδης και για την επόμενη χρονιά θα τον δώσει στον Μαρινάκη. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags