Facebook Pixel Sportdog.gr | Φήμες - «κόλαση» για Τζέιμς και ΠΑΟ - Έτσι το «καθαρίζει» ο Δημήτρης - Καραμπόλα με Ολυμπιακό!
| 2018-05-09 14:00:00

Φήμες - «κόλαση» για Τζέιμς και ΠΑΟ - Έτσι το «καθαρίζει» ο Δημήτρης - Καραμπόλα με Ολυμπιακό!

του Pick n' Scroll
Φήμες - «κόλαση» για Τζέιμς και ΠΑΟ - Έτσι το «καθαρίζει» ο Δημήτρης - Καραμπόλα με Ολυμπιακό!

Και Ουίλμπεκιν στην εξίσωση. Ποιος θα πάει πού; Ολα στη φόρα.

Αυτό που ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό, μετά την απώλεια των δύο τίτλων (Κυπέλλου και Ευρωλίγκας), δεν είναι τίποτε άλλο παρά η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μετά το πέρας αυτού, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα ασχοληθεί εκτενώς με τα πολύ σοβαρά θέματα, που έχει μπροστά του. Όχι τόσο με το ζήτημα, Ευρωλίγκα ή Τσάμπιονς Λιγκ (αφού φαίνεται ότι θα συνεχίσει στην πρώτη), όσο με τα συμβόλαια, που λήγουν, όπως του Νικ Καλάθη και όχι μόνο.

Ανάμεσα στα συμβόλαια, που λήγουν, είναι και αυτό του Μάικ Τζέιμς. Του παίκτη που έχει αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό σε δύο διαφορετικές περιόδους και το πρόσημο της παρουσίας του είναι θετικό.

Το θέμα με τον Αμερικανό είναι ότι το κασέ του είναι πολύ μεγάλο, λόγω της αξίας του, αλλά και επειδή το καλοκαίρι δεν θα υπάρχουν πολλοί ελεύθεροι γκαρντ αυτού του επιπέδου και όσοι υπάρχουν είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού. Ένας λοιπόν είναι ο Τζέιμς, ο άλλος ο Καλάθης, ο Πάνγκος της Ζαλγκίρις και ο Ουίλμπεκιν της Νταρουσάφακα, ο οποίος οδεύει προς Φενέρ.

Μάλιστα, οι πληροφορίες από Ισπανία αναφέρουν ότι ο Τζέιμς έχει ήδη συμφωνήσει με την Αρμάνι Μιλάνο για τα επόμενα τρία χρόνια, κάτι που δεν θα αρέσει στους φίλους του Παναθηναϊκού, που θα ήθελαν να συνεχίσουν να τον βλέπουν με το τριφύλλι στο στήθος.

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας με τους Ιταλούς και προχωρημένες συζητήσεις, όμως για τον παίκτη ενδιαφέρεται και η Μπαρτσελόνα, η οποία έχει στο στόχαστρό της και τον Κέβιν Πάνγκος. Για τον τελευταίο υπάρχει ενδιαφέρον και από τον Ολυμπιακό και μάλιστα από το ρεπορτάζ βγαίνει ότι έχει προχωρήσει σημαντικά τις επαφές μαζί του. 

Προφανώς, πριν τελειώσουν τα πρωταθλήματα, δεν θα μάθουμε αν ισχύουν όλα αυτά. 'Η μάλλον πού θα πάει, τελικά, ο Τζέιμς και πού ο Πάνγκος. Το ότι υπάρχουν επαφές, ωστόσο, είναι κάτι, που δεν μπορεί να διαψευστεί, γιατί είναι αλήθεια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags