Facebook Pixel Sportdog.gr | Καλά έκανε ο Λάζαρος και έβριζε τότε τον Ολυμπιακό - Μαρινάκη, μην πάρεις κι αυτόν από την ΑΕΚ!
| 2018-05-16 15:27:00

Καλά έκανε ο Λάζαρος και έβριζε τότε τον Ολυμπιακό - Μαρινάκη, μην πάρεις κι αυτόν από την ΑΕΚ!

του Κωστή Ραπτόπουλου
Καλά έκανε ο Λάζαρος και έβριζε τότε τον Ολυμπιακό - Μαρινάκη, μην πάρεις κι αυτόν από την ΑΕΚ!

Αυτή είναι η διαφορά ανάμεσα στον Μελισσανίδη και τον Σαββίδη.

Ο Λάζαρος θα έπρεπε να αμειφθεί από την ΑΕΚ για τη χρονιά που της προσέφερε, όχι γι' αυτό που θα μπορούσε να της προσφέρει την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Μετά από 24 χρόνια που έχεις να κερδίσεις ένα πρωτάθλημα, τον mvp σου. μην τον κάνεις σημαία, αλλά να τον ανταμείψεις. Κι ας ξέρεις ότι την επόμενη χρονιά δε θα είναι αυτός που ήταν εκείνη που πέρασε.

Το λογικό λέει ότι ο Λάζαρος του χρόνου δε θα είναι ο ίδιος παίκτης. Γιατί φέτος έκανε ο,τι καλύτερο μπορούσε και ο εξτρέμ στα 32 χάνει σε ταχύτητα, σε έκρηξη, σε διάρκεια παιχνιδιού. Ολόκληρος Βιεϊρίνια, για παράδειγμα, και χρειάστηκε έναν γύρο για να έρθει σε φόρμα. Και το χειρίστηκε πολύ σωστά, ανέβαινε σταδιακά, δεν έβγαλε θλάση κ.λπ. 

Τώρα όσον αφορά το αν ο Λάζαρος ήταν Ολυμπιακός από μικρός ή όχι, δεν είναι κάτι που μας ενδιαφέρει. Είναι επαγγελματίας και αυτά που λένε ότι μιλούσε σε κάποιο βιντεάκι κατά του Ολυμπιακού, καλά έκανε και τα έλεγε. Εκείνη την ώρα έκανε τη δουλειά του, είναι επαγγελματίας. Δε νομίζω ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει από τον Λάζαρο ό,τι πήρε η ΑΕΚ πέρσι.

Είμαι σίγουρος, όμως, ότι ο Λάζαρος με τα λιγότερα που θα δώσει, θα προσφέρει ουσιαστικά περισσότερα από τον Μιραλάς, τον Σεμπά και τον Πάρντο μαζί. Οπότε επικοινωνιακά βγαίνει κερδισμένος ο Ολυμπιακός, οικονομικά βγαίνει κερδισμένος ο Λάζαρος και ποδοσφαιρικά βγαίνει η ΑΕΚ. Η οποία, πάντως, με αυτή την κίνηση έδειξε στους αθλητές ότι θα αμείβονται λίγο και θα αποδίδουν πολλά. Στον ΠΑΟΚ, αντίθετα, παίζουν λίγο και αμείβονται πολλά

Όσον αφορά το θέμα του Ανέστη και του Ολυμπιακού, δεν θεωρώ ότι είναι καλύτερος του Προτό. Ο Ολυμπιακός θα κάνει λάθος αν δεν κρατήσει αυτόν τον τερματοφύλακα, που είναι χαμηλών τόνων. Ο Ανέστης έχει παίξει σε ομάδες που κρυβόντουσαν, ακόμα και η ΑΕΚ αυτό το στιλ είχε. Η μεγάλη του αδυναμία, μάλιστα, είναι η παρουσία του έξω από τη μικρή περιοχή. Ο Ολυμπιακός, όμως, έχει άλλο στιλ παιχνιδιού και ο κέρβερος Ανέστης μέσα στη μικρή περιοχή, έξω από αυτή είναι μέτριος. Ακόμα και στον αέρα, που με τα σωματικά προσόντα που έχει δε θα έπρεπε να συμβαίνει αυτό. 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags