Facebook Pixel Sportdog.gr | «Βαράει διάλυση» ο Ολυμπιακός, ποια «κεφάλια» παίζονται - «Πρωτάθλημα» ο ΠΑΟΚ, εκτόξευση με... Ιβάν!
| 2018-05-19 21:30:00

«Βαράει διάλυση» ο Ολυμπιακός, ποια «κεφάλια» παίζονται - «Πρωτάθλημα» ο ΠΑΟΚ, εκτόξευση με... Ιβάν!

του Pick n' Scroll
«Βαράει διάλυση» ο Ολυμπιακός, ποια «κεφάλια» παίζονται - «Πρωτάθλημα» ο ΠΑΟΚ, εκτόξευση με... Ιβάν!

Ποιοι φεύγουν από το Λιμάνι, τι γίνεται με τον Δικέφαλο.

Ο Ολυμπιακός με τον ΠΑΟΚ ήταν οι μεγάλοι κερδισμένοι των τριών πρώτων παιχνιδιών των πλέι-οφ της Α1. Οχι ότι είναι επιτυχία, που οι Πειραιώτες νίκησαν την Κύμη. Αλλά έγινε αυτό, που ήθελαν.

Εβγαλαν αντίδραση και τοποθέτησαν στον κάδο των αχρήστων την κάκιστη εμφάνιση, που είχαν κάνει στο πρώτο παιχνίδι.

Μετά από ένα σημείο στην Χαλκίδα έπαιξαν σοβαρά και αποκατέστησαν την τάξη. Ο Λετονός, Γιάνις Στρέλνιεκς, ήταν εκείνος, που τους βοήθησε πολύ. Ο Στρέλνιεκς ίσως να είναι και ο μοναδικός από τους ξένους, που έχει ουσιαστική τύχη να μείνει του χρόνου στο μεγάλο λιμάνι. Ο Τόμπσον ήδη έφυγε, ενώ Μπράουν, Ρόμπερτς, Μακ Λιν και Ουίλτζερ πρέπει να κάνουν παπάδες από δω και πέρα για να σώσουν το τομάρι τους. Και σε συνδυασμό με τη κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οσον αφορά στον Νίκολα Μιλουτίνοφ, μετράει αντίστροφα, ώστε να πάρει τον δρόμο για το ΝΒΑ και τους Σαν Αντόνιο Σπερς.

Ο ΠΑΟΚ από την δική του πλευρά ήταν σαν να πήρε το πρωτάθλημα. Το δικό του πρωτάθλημα, αφού έχει εκτός των άλλων μικρότερο μπάτζετ από την ΑΕΚ, αλλά και από τον Προμηθέα. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα συνεχίσει την προσπάθειά του, είναι, όμως, ήδη στην τετράδα και όχι με όποιον και όποιον τρόπο. Κερδίζοντας τέσσερις φορές σε ισάριθμα παιχνίδια την ΑΕΚ, που και Κύπελλο πήρε και το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δικαιώθηκε και μαζί του δικαιώθηκαν και οι άνθρωποι, που τον επέλεξαν το προηγούμενο καλοκαίρι. Δεν ξεχνάει κανείς ότι ουκ ολίγοι φίλοι του ΠΑΟΚ φώναζαν για το διαζύγιο με τον Σούλη Μαρκόπουλο, φώναζαν και στο ξεκίνημα, όταν η ομάδα τους δεν πήγαινε καλά. Τώρα, όμως, το σκηνικό έχει αλλάξει άρδην και αυτό, που θέλουν στον ΠΑΟΚ, είναι η τρίτη θέση.

Και μεγαλύτερο μπάτζετ του χρόνου, ώστε να γίνουν περισσότερα πράγματα. Μεγαλύτερο μπάτζετ, που μόνο με την βοήθεια του Ιβάν Σαββίδη μπορεί να γίνει. Με κανέναν άλλο τρόπο. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags