Facebook Pixel Sportdog.gr | Μπροστινός της οικογένειας ο Παϊρόζ
| 2018-05-24 18:14:00

Μπροστινός της οικογένειας ο Παϊρόζ

του Κώστα Γκόντζου
Μπροστινός της οικογένειας ο Παϊρόζ

Δηλαδή τι ακριβώς δεν καταλαβαίνετε;

Ο Παναθηναϊκός δεν παίρνει αδειοδότηση, το ότι δεν υποβιβάζεται οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στην χαριστική αλλαγή κανονισμού, ακόμα κι έτσι ξεκινάει με -6 και περιορισμούς στην νέα σεζόν και… δεν ανοίγει μύτη.

Τι άλλο θέλετε δηλαδή για να καταλάβετε πόσο στημένοι και πόσο ψεύτες και υποκριτές ήταν όλοι αυτοί που έδρασαν τόσα χρόνια για να φτάσουν τον Παναθηναϊκό εδώ που τον έφτασαν;

Ούτε συλλαλητήρια λοιπόν πια, ούτε καυτά άρθρα και μικρόφωνα, ούτε τίποτε.

Απλά… αγωνία αν θα μείνει ο Λουντ και ο Μολίνς και αν μετά τον Νταμπίζα θα συμφωνήσει και ο Δώνης.

Τόσο καλά και τόσο… αγνά και Παναθηναϊκά.

Κι όποιο από τα πρωτοπαλίκαρα που οδήγησαν τον Παναθηναϊκό εδώ επιχειρεί να ψελλίσει κάτι, αυτό είναι η αναπαραγωγή του παραμυθιού ότι πίσω απ’ όλους είναι η… οικογένεια.

Τέτοια θρασύδειλα υποκείμενα ήταν άλλωστε όλοι αυτοί.

Πρώτοι και καλύτεροι στη μάσα, κολλητοί και επί χρήμασι εκπρόσωποι όλων των… διάδοχων καταστάσεων και προσώπων, που όταν οι σωτήρες τους την έκαναν και τους άφηναν… «ορφανούς στο δρόμο» ανακάλυπταν ετεροχρονισμένα πως αυτός που υποστήριζαν με τόση θέρμη και γλοιώδη υποτακτικότητα, ήταν… μπροστινοί της οικογένειας.

Δεν τρέχει τίποτε λοιπόν που δεν αδειοδοτήθηκε ο Παναθηναϊκός. Και δεν υπάρχει λόγος να αντιδράσει με οποιοδήποτε τρόπο και κανένας.

Μόνο κάντε λίγη… ησυχία.

Λίγη ησυχία μην τυχόν και ξυπνήσετε τους… Παναθηναϊκούς από τον λοβοτομημένο ύπνο τους.

Μην τυχόν και καταλάβουν έστω και τώρα τι δούλεμα και τι σανό έφαγαν τόσα χρόνια.

Μην τυχον και συνειδητοποιήσουν έστω και αργά, την ανοχή και αδιαφορία που επέδειξαν τόσα χρόνια μπροστά στους καταστροφείς της ομάδας τους, εν ονόματι του «δεν είμαι με κανένα» ή του ανέκδοτου «εγώ είμαι με τον Παναθηναϊκό πάνω απ’ όλα και όχι με τα πρόσωπα».

Και λέω επιεικώς ανέκδοτο το συγκεκριμένο.

Γιατί η λογική του επειδή είμαι με τον Παναθηναϊκό και όχι με τα… πρόσωπα, αφήνω τα… πρόσωπα να καταστρέφουν εντελώς αυτό με το οποίο είμαι, δεν είναι απλά… παράλογη και ανέκδοτο.

Είναι εγκληματική κα στα όρια της συνενοχής στο έγκλημα.

Τώρα πια;

Τώρα πια είναι αργά.

Ρουφήξτε αχόρταγα τις «ειδήσεις» που σας λένε ότι υπάρχει ένας τύπος που εκπροσωπεί τον εαυτό του ή οποιουσδήποτε άλλους (καμιά σημασία δεν έχει) και ετοιμάζεται να αναλάβει τον Παναθηναϊκό και να τον εκτοξεύσει αφού πρώτα τον σώσει.

 Και ο συγκεκριμένος τύπος αφήνει να περνάνε οι μέρες και ο χρόνος, να βρίσκεται σε καθεστώς τιμωρίας ο Παναθηναϊκός, να κάνει ήδη κινήσεις στο ίδιο ακριβώς μήκος κύματος με ότι έκανε μέχρι τώρα και… κάποια στιγμή κι αφού… τελειώσει ο οικονομικός έλεγχος, θα μπει και θα τα… διορθώσει όλα.

Μια χαρούλα δηλαδή και όλοι… ευτυχισμένοι.

Μόνο να έχετε το νου σας, όσοι ακόμα επιμένετε ότι έχετε και τον χρησιμοποιείτε.

Να έχετε το νου σας για την μέρα που θα σας πουν και για τον Παϊρότζ, ότι τελικά άδικα τον έγλειφαν δυο μήνες τώρα καθώς τελικά ήταν… μπροστινός της οικογένειας.

Και μην νομίζετε ότι θα αργήσει αυτή η μέρα.

Πλησιάζει. Αν… δεν έφτασε ήδη κιόλας…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags