Facebook Pixel Sportdog.gr | Η έκπληξη που… ετοιμάζει ο Ολυμπιακός και το playstation του Πασκουάλ – Αλλάζουν όλα το καλοκαίρι!
| 2018-05-24 23:02:00

Η έκπληξη που… ετοιμάζει ο Ολυμπιακός και το playstation του Πασκουάλ – Αλλάζουν όλα το καλοκαίρι!

του Pick n' Scroll
Η έκπληξη που… ετοιμάζει ο Ολυμπιακός και το playstation του Πασκουάλ – Αλλάζουν όλα το καλοκαίρι!

Τα πρώτα σενάρια και πώς μπορούν να έρθουν όλα τούμπα;

Τρομερούς τελικούς θα δούμε στην Α1. Και αν τον Παναθηναϊκό τον περιμέναμε πάρα πολύ δυνατό, το ίδιο πρέπει να ετοιμαζόμαστε να δούμε και από τον Ολυμπιακό.

Ο Παπανικολάου επέστρεψε, το ίδιο και ο Μιλουτίνοφ, και οι Πειραιώτες έδειξαν για τα καλά τα δόντια τους απέναντι στον Προμηθέα. Το 108-71 μιλάει από μόνο του και είναι μία συνέχεια στην πολύ καλή απόδοση, που είχαν, στο δεύτερο ημίχρονο του δεύτερου παιχνιδιού με την Κύμη. 

«Αν δεν έχουμε κάποιον τραυματισμό, να περιμένετε τον καλύτερο δυνατό Ολυμπιακό στους τελικούς» είναι το νόημα, που βγαίνει από τα «ερυθρόλευκα» αποδυτήρια.

Ο Παναθηναϊκός από την άλλη συνεχίζει τον χαβά του. Κέρδισε εύκολα τον ΠΑΟΚ και μάλιστα δεν πάτησε το γκάζι μέχρι τέλους, αφού κάτι τέτοιο δεν χρειάστηκε.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας από παιχνίδι σε παιχνίδι πιστοποιούν την σούπερ τους κατάσταση και υπάρχουν στιγμές, που θυμίζουν...play station με τους αυτοματισμούς τους. Είναι ομάδα, που παίζει με κλειστά μάτια, αν και στους τελικούς ο συντελεστής δυσκολίας θα είναι πολύ μεγαλύτερος. Οχι μόνο επειδή ο Ολυμπιακός δεν είναι ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, αλλά διότι κρίνεται ο τίτλος ανάμεσα σε δύο ομάδες, που μέχρι στιγμής είναι με άδεια τα χέρια.

Η ΑΕΚ πήρε δύο κούπες, οι «αιώνιοι» είναι μέχρι στιγμής με άδεια τα χέρια. Και όποιος μείνει με άδεια τα χέρια και στο τέλος του πρωταθλήματος, η επόμενη μέρα θα είναι πολύ δύσκολη για αυτόν. Και αν για τον Ολυμπιακό έχουν βγει ήδη σενάρια, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί και για τον Παναθηναϊκό, που λόγω πλεονεκτήματος της έδρας, το έχει σίγουρο το πρωτάθλημα.

Οπως και να το κάνουμε, στην Ελλάδα οι αποφάσεις εξαρτώνται από τα αποτελέσματα. Και ο χαμένος του πρωταθλήματος είναι πιθανό να φτιαχτεί σχεδόν από την αρχή το καλοκαίρι, που μας έρχεται. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags