Facebook Pixel Sportdog.gr | Το νέο… όπλο του Σφαιρόπουλου για να χτυπήσει τον ΠΑΟ – Αγωνία στο Τριφύλλι για κορυφαίο άσο!
| 2018-05-29 22:52:00

Το νέο… όπλο του Σφαιρόπουλου για να χτυπήσει τον ΠΑΟ – Αγωνία στο Τριφύλλι για κορυφαίο άσο!

του Pick n' Scroll
Το νέο… όπλο του Σφαιρόπουλου για να χτυπήσει τον ΠΑΟ – Αγωνία στο Τριφύλλι για κορυφαίο άσο!

Το πλάνο του Ολυμπιακού για το ΟΑΚΑ και τα μεταγραφικά σενάρια.

Δεν χρειάστηκε τέταρτο παιχνίδι, ώστε να μάθουμε αυτό, που περιμέναμε όλοι: ότι ο Παναθηναϊκός με τον Ολυμπιακό θα παλέψουν για μία ακόμη φορά για το πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε από τον ΠΑΟΚ, αλλά ο βιονικός Καλάθης του επέτρεψε να φύγει με το «διπλό» από την Πυλαία. Ο ομογενής γκαρντ ήταν μαγικός για μία ακόμη φορά και αυτό από την μία ικανοποιεί και με το παραπάνω τους «πράσινους» ενόψει των τελικών των πλέι-οφ.

Από την άλλη, όμως, καταλαβαίνουν ότι σε περίπου 20 μέρες θα βρεθούν σε δύσκολη θέση, αφού θα πρέπει να κάνουν τα πάντα για να τον διατηρήσουν στο ρόστερ. Ηδη έχουν γίνει ενέργειες για σύναψη νέου συμβολαίου, αλλά με αυτές τις εμφανίσεις, που κάνει ο Καλάθης, είναι περιζήτητος. Και «επικίνδυνος» να αλλάξει ομάδα. 

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του ήταν πολύ σοβαρός και συγκεντρωμένος στην Πάτρα. Ετσι έκανε περίπατο απέναντι στον Προμηθέα και λίγες μέρες πριν από τους τελικούς έδειξε εξαιρετικό πρόσωπο. Κυρίως ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είναι χαρούμενος, γιατί είδε τον Νίκολα Μιλουτίνοφ να πατάει για πρώτη φορά γερά στο παρκέ, μετά τον σοβαρό του τραυματισμό στη σειρά με την Ζαλγκίρις. Ο Σέρβος σέντερ είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητος στις μάχες, που θα δοθούν με τον Παναθηναϊκό.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι το φαβορί για την κούπα, καθώς είναι σε καλύτερη κατάσταση γενικά, ενώ έχουν και το πλεονέκτημα της έδρας. Οταν μιλάμε, όμως, για μάχες «αιωνίων», τα δεδομένα αλλάζουν. Και άλλωστε ο Ολυμπιακός έχει δείξει ότι μπορεί στο ΟΑΚΑ, αφού νίκησε εκεί τους «πράσινους», στο πλαίσιο της Ευρωλίγκας. Με τον Μπράιαν Ρόμπερτς να κάνει το πιο αποφασιστικό του παιχνίδι από τότε, που ήρθε στην Ελλάδα.

Οι μάχες ανάμεσα στις δύο ομάδες ξεκινούν την Κυριακή και το θερμόμετρο της αγωνίας αρχίζει να ανεβαίνει για τα καλά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags