Facebook Pixel Ποιος Παναθηναϊκός; Γι’ αυτό τα τινάζουν όλα οι Αγγελόπουλοι
| 2018-06-01 13:35:00

Ποιος ΠΑΟ; Γι’ αυτό τo τινάζουν οι Αγγελόπουλοι - Τι θα κάνει ο Τσίπρας, γιατί δε μιλάει ο Δημήτρης

του Pick n' Scroll
Ποιος ΠΑΟ; Γι’ αυτό τo τινάζουν οι Αγγελόπουλοι -  Τι θα κάνει ο Τσίπρας, γιατί δε μιλάει ο Δημήτρης

Ο «στόχος» του Ολυμπιακού και το «κρυφό όπλο». Χοντρό παρασκήνιο!

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν πολλά σενάρια ενόψει των τελικών της Α1 που είναι να αρχίσουν την Κυριακή. Ενα από αυτά κάνει λόγο για μη παρουσία του Ολυμπιακού στα παιχνίδια, αν πρώτα δεν πάρει απαντήσεις από τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, σε αυτά που κατέγραψε στην επιστολή που του έστειλε.

Επειδή, όμως, κάτι τέτοιο μοιάζει αδύνατον (εδώ ο πρωθυπουργός δεν λύνει τόσο γρήγορα πολύ σοβαρότερα ζητήματα σε σχέση με το μπάσκετ), είναι άγνωστο τι θα γίνει στις μέρες ή αν θέλετε στις ώρες που μεσολαβούν μέχρι το πρώτο τζάμπολ του ΟΑΚΑ. Ενδεχομένως ή μάλλον το πιο πιθανό είναι να έχουμε παρέμβαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, προκειμένου τα πράγματα να κυλήσουν ομαλά.

Η ουσία είναι ότι ο Ολυμπιακός με αυτή του την τακτική δεν είναι να καθυστερήσει την έναρξη των τελικών ή να μην κατέβει σε αυτούς. 'Η να παίξει με ξένους διαιτητές. Δεν είναι αυτό το θέμα του. Αυτό που θέλει είναι να... κατεδαφίσει την ΕΟΚ. Να φύγει ο Γιώργος Βασιλακόπουλος και οι συν αυτώ, οι οποίοι, σύμφωνα με τους Πειραιώτες, κάνουν κακό στην ομάδα τους. Πόσες και πόσες φορές δεν έχουν καταφερθεί οι αδερφοί Αγγελόπουλοι εναντίον του ισχυρού άνδρα του ελληνικού μπάσκετ; Είναι αμέτρητες. 

Τώρα κινούνται πιο δυναμικά, έχοντας στα υπέρ τους τον Σπύρο Γκόντα και τον Γιάννη Φούφη, τους δύο διαιτητές, που θα το πάνε μέχρι τέλους εναντίον της ΕΟΚ, έχουν και την ιστορία με τον Προμηθέα, που κι αυτή είναι ένα ακόμη «όπλο» στα χέρια τους εναντίον της ομοσπονδίας. 

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του μέχρι στιγμής παρακολουθεί όλη αυτή την ιστορία χωρίς να κάνει κάτι. Και τι να κάνει, άλλωστε, από τη στιγμή που δεν τον αφορά κάτι άμεσα. Το αν θα γίνουν ή όχι οι τελικοί, τους «πράσινους» δεν τους νοιάζει υπό την έννοια ότι αυτοί θα ακολουθήσουν αυτά που πρέπει να κάνουν. Αν από τον ΕΣΑΚΕ δεν αλλάξει κάτι, θα πάνε στο ΟΑΚΑ και θα περιμένουν τον Ολυμπιακό. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags