Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτο: Έτσι Ολυμπιακός και... Σπανούλης «χάλασαν» τον ΠΑΟ - Θα του βγει του Γιαννακόπουλου;
| 2018-06-05 17:30:00

Απίστευτο: Έτσι Ολυμπιακός και... Σπανούλης «χάλασαν» τον ΠΑΟ - Θα του βγει του Γιαννακόπουλου;

του Pick n' Scroll
Απίστευτο: Έτσι Ολυμπιακός και... Σπανούλης  «χάλασαν» τον ΠΑΟ - Θα του βγει του Γιαννακόπουλου;

Το διπλό «τρικ» των Ερυθρολεύκων και πώς... βοήθησε ο Πασκουάλ.

Ο Ολυμπιακός προηγείται με 1-0 του Παναθηναϊκού κι αν είναι ακόμη νωρίς, τίποτα δεν έχει κριθεί, δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστώνουν την επικοινωνιακή του πολιτική. Μία πολιτική που έχει δύο σκέλη.

Από τη μία, οι Πειραιώτες πήγαν με πολύ χαμηλούς τόνους στο αγωνιστικό κομμάτι. Δεν έκαναν μεγάλες δηλώσεις για το πρωτάθλημα, δεν είπαν τίποτα «κραχτό» για μπρέικ. Μάλιστα, ο Βασίλης Σπανούλης, την παραμονή του πρώτου τελικού, είπε στην κάμερα του ΟΤΕ ότι «φαβορί είναι ο Παναθηναϊκός».

Το άλλο σκέλος της επικοινωνιακής πολιτικής των «ερυθρόλευκων» αφορά στο κομμάτι της διαιτησίας. Ούρλιαξαν, φώναξαν ακόμη και στο ημίχρονο του αγώνα, και γενικά έκαναν φασαρία, που δεν αφορούσε άμεσα στον Παναθηναϊκό, αλλά έκανε τους «πράσινους» να μπουν κι αυτοί στο παιχνίδι με ανακοίνωση το βράδυ του Σαββάτου. Προσπάθησαν, δηλαδή, να τους χαλάσουν το μυαλό και κάτι κατάφεραν.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας, από την πλευρά τους, πάτωσαν στο πρώτο παιχνίδι και ο κόσμος τους βράζει. Βράζει, όμως, και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος είπε χοντρά πράγματα στους παίκτες χθες το απόγευμα. Πιο χοντρά σε σχέση με όσα βγήκαν στην επιφάνεια.

Πέρυσι με το πούλμαν ο Γιαννακόπουλος πέτυχε τον στόχο του, αφού η ομάδα του πήρε το πρωτάθλημα. Τώρα, που πάει πάλι με ακραίο τρόπο να ξυπνήσει την ομάδα του, θα τα καταφέρει; Ο χρόνος θα δείξει. Μόνο αυτός.

Ανεξαρτήτως τι θα γίνει, πάντως, στο τέλος, οι Παναθηναϊκοί κατηγορούν τον Τσάβι Πασκουάλ, που έχει βάλει στο πρωτάθλημα για τα πλέι-οφ τον Λοτζέσκι και τον Ρίβερς και άφησε εκτός τον Ντένμον και τον Γκάμπριελ. Οι Παναθηναϊκοί λένε ότι ο Λοτζέσκι έχει αφήσει τις πολύ καλές μέρες πολύ πίσω του, ενώ για τον Ρίβερς αναφέρουν ότι παραπατάει εδώ και τρεις μήνες. Διαπιστώσεις που δεν είναι μακριά από την πραγματικότητα... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags