Facebook Pixel Sportdog.gr | Ποιος Πασκουάλ; Έτσι το γύρισε ο... Γιαννακόπουλος - «Έγκλημα» με Σπανούλη - Κανένα φάουλ στο τέλος
| 2018-06-07 21:37:00

Ποιος Πασκουάλ; Έτσι το γύρισε ο... Γιαννακόπουλος - «Έγκλημα» με Σπανούλη - Κανένα φάουλ στο τέλος

του Pick n' Scroll
Ποιος Πασκουάλ; Έτσι το γύρισε ο... Γιαννακόπουλος - «Έγκλημα» με Σπανούλη - Κανένα φάουλ στο τέλος

Ο MVP του τελικού, το λάθος και η διαιτησία.

Ο Παναθηναϊκός πήρε και πάλι το πλεονέκτημα της έδρας, δείχνοντας χαρακτήρα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Ισοφάρισε σε 1-1 και είναι και πάλι το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μετά την ήττα της Κυριακής, πήγε στο ΟΑΚΑ και έτριξε σε όλους τα δόντια. Καθώς αποδείχθηκε, η σκληρή ομιλία του στους παίκτες έπαιξε και παραέπαιξε ρόλο, ώστε πριν από λίγο να εμφανιστεί ένας πολύ πιο ψυχωμένος Παναθηναϊκός.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν έπαιξαν μπάσκετ της προκοπής, αλλά είχαν τον Καλάθη σε μεγάλη βραδιά και τον Μάικ Τζέιμς να βάζει απανωτά καλάθια και σε κομβικό σημείο του ματς να κάνει την διαφορά για την ομάδα του. Κοντά σε αυτούς «ξύπνησε» και ο Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ο γνωστός Γκιστ.

Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στο μπρέικ του ΟΑΚΑ και πλέον καλείται και πάλι να αλώσει το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκασταστάσεων, ώστε να μπορέσει να πάρει το πρωτάθλημα. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος επέμεινε πολύ στον Βασίλη Σπανούλη και δεν του βγήκε.

Ο Σπανούλης έπαιξε σε όλη την τρίτη περίοδο, η επίθεση του Ολυμπιακού είχε κολλήσει και είναι χαρακτηριστικό ότι σε αυτή την τρίτη περίοδο η ομάδα του Πειραιά πέτυχε μόλις 7 πόντους. Ξεχάστηκε ο Στρέλνιεκς, ξεχάστηκε ο Ρόμπερτς, και οι «ερυθρόλευκοι» δεν πήραν τα πράγματα, που θα ήθελαν, από την επίθεσή τους. Στο τέλος ο Σφαιρόπουλος έριξε τον Μπόμπι Μπράουν στο παρκέ, η κίνηση αυτή του βγήκε, άρχισε να βοηθάει και ο Πρίντεζης, αλλά ο Ολυμπιακός δεν προλάβαινε. 

Στο 66-69, πάντως, φωνάζει για το φάουλ, που δόθηκε, στον Ιωάννη Παπαπέτρου (Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ) πάνω στον Κρις Σίνγκλετον. Φάουλ, που δεν υπάρχει, όπως φαίνεται και στο ριπλέι.

Πλέον η σειρά μεταφέρεται στο ΟΑΚΑ με τον κόσμο του Παναθηναϊκού να ετοιμάζεται για sold out και τον Ολυμπιακό να προσπαθεί πλέον να μαζέψει τα κομμάτια του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags