Facebook Pixel Κορνέδες στον Ολυμπιακό - Δεν πάνε καλά στον ΠΑΟΚ
| 2018-06-09 09:50:00

Κορνέδες στον Ολυμπιακό - Δεν πάνε καλά στον ΠΑΟΚ - Aν τον πάρει αυτόν ο ΠΑΟ, θα παίξει μπαλάρα

του Κωστή Ραπτόπουλου
Κορνέδες στον Ολυμπιακό - Δεν πάνε καλά στον ΠΑΟΚ - Aν τον πάρει αυτόν ο ΠΑΟ, θα παίξει μπαλάρα

Τρομερές ατάκες για Χατσερίδη, Λάζαρο, Κάτσε, Μυστακίδη.

Στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ ακούγονται ο Πούκι με τον Βέρνμπλουμ. Θεωρώ ότι ούτε τον έναν θα πάρει, ούτε τον άλλον. Αυτοί οι δύο είναι παιχταράδες, αλλά στην Τούμπα αποκλείεται να έρθουν.

Με ρωτάνε για τον Ουάρντα, αν κάνει στον ΠΑΟΚ. Τον Αιγύπτιο θέλουν να τον πουλήσουν. Περιμένουν να κάνει Μουντιάλ. Πού να κάνει, όμως; Πουλάνε και τον Πέλκα. Δεν πάνε καλά στον ΠΑΟΚ. Ο Χατσερίδης, πού πήρανε, είναι καλός ψηλά, χαμηλά όμως νοσεί. Είναι μεταγραφή και πολύ καλή και περίεργη.

Σίγουρα, όμως, είναι καλύτερος από τον Κρέσπο. Τον Φουντουκίδη να ξεθάψεις, από τον Ισπανός καλύτερος είναι. Οπότε ο Ουκρανός φαίνεται καλή μεταγραφή γιατί υπερέχει εκείνου που θα πάρει τη θέση. Ο Κρέσπο είναι ένας μετριότατος στόπερ. Αν έφευγε ο Βαρέλα για να έρθει ο Χατσερίδης θα γινόταν φασαρία.

Ο Ελ Καντουρί και ο Μαουρίσιο θα μείνουν. Είναι δύο πολύ μέτριοι χαφ, δεν τρελαίνεται ο κόσμος. Ο Βιεϊρίνια θα καθιερωθεί αριστερό εξτρέμ, αφού ο Μακ δεν βλεπόταν. Τα πράγματα είναι ζόρικα στον ΠΑΟΚ. Για να καταλάβετε πόσο περίεργη κατάσταση είναι, ο Λουτσέσκου έβαλε βέτο να μην αποχωρήσει ο Τζάλμα Κάμπος που πέρσι, μέχρι τον Γενάρη, ήταν φευγάτος. Είπε να μην πωληθεί, γιατί δεν τραβάει η ομάδα διαφορετικά...

Όπως φαίνεται από τα μεταγραφικά, ο ΠΑΟΚ πάει να ρωσοουκρανοποιηθεί. Έτσι καταλαβαίνω. Βλέποντας την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό και συγκρίνω...

Θα πέσουν κορνέδες στον Ολυμπιακό

Ο Νίκος Αλέφαντος λέει ότι με Μπουχαλάκηδες και Ανδρούτσους χαμηλώνει το επίπεδο στον Πειραιά. Βγήκαν στο ραδιόφωνο την Παρασκευή 3-4 οπαδοί του Ολυμπιακού. Και τους είπα: «ζαχαροπλαστεία έχετε κοντά στη γειτονιά; Θα πέσει κορνές φέτος». Μη σας φαίνεται παράξενο ότι όταν βγαίνουν οπαδοί της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ στην εκπομπή μου, μιλούν σα να μην υπάρχει Ολυμπιακός.

Υπάρχει μία απαξίωση από τους οπαδούς των Δικεφάλων. Σα να λένε και οι μεν και οι δε, ότι το πρωτάθλημα του χρόνου θα παιχτεί ξανά ανάμεσά τους. Ο Ολυμπιακός τους δίνει το δικαίωμα να τον απαξιώσουν, γιατί οι κινήσεις του είναι τέτοιες. Λένε θα έρθει ο Μπουχαλάκης, θα μείνει ο Ανδρούτσος και φέρνουν τον ξεζουμισμένο Χριστοδουλόπουλο. Θα έρθει μετά από 7 χρόνια ο Φετφατζίδης. Ο Ανσαριφάρντ το έπαιξε ζεν πρεμιέρ. Παντρεύεται και παίρνει μία γυναίκα πλούσια.

Εγώ αν ήμουν Ολυμπιακός θα πήγαινα να τσεκάριζα 3-4 ζαχαροπλαστεία, από που να προμηθευτώ τους κορνέδες που θα πετάξω μετά. Έτσι το βλέπω. Γι' αυτό λέω και για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ ότι δε βλέπω σπουδαία κίνηση. Αλλά δεν κουνιούνται και οι άλλοι.

Βέβαια, είναι αρχή και σαν Έλληνες προδικάζουμε πράγματα. Εγώ, όμως, σχολιάζω αυτά που πληροφορήθηκα σήμερα και τις τελευταίες ημέρες.

Μεγάλη μπάλα ο Κάτσε με Δώνη

Ο Παναθηναϊκός βλέπω ότι θέλει να κρατήσει τον Κάτσε. Ο Αλβανός θα βρει εκεί τον Δώνη και ο τελευταίος δεν πρόκειται να τον αφήσει. Ο Κάτσε για ομάδες τύπου Παναθηναϊκού, που δεν κάνουν αυτήν τη στιγμή πρωταθλητισμό, είναι ό,τι πρέπει.

Ο Κάτσε με καλή προετοιμασία και ρυθμό μπορεί να γίνει ο αντί-Ζέκα του Παναθηναϊκού. Αυτό είναι το στυλ του σε μεσοαμυντικό κομμάτι. Πιστεύει και ο ίδιος ότι με τον Δώνη θα ανέβει κατακόρυφα απέναντί του.

Ο Κάτσε προερχόμενος από Αλβανία και έχοντας δεχτεί ρατσιστικές συμπεριφορές, σε ΠΑΟΚ και ΑΠΟΕΛ, βρήκε στον Παναθηναϊκό μία ζεστή οικογένεια. Σε αυτήν την οικογένεια με τα προβλήματα έρχεται και ο Δώνης ως πάτερ φαμίλιας. Τον ξέρει κιόλας. Ο Κάτσε με τον Δώνη θα παίξει μεγάλη μπάλα όσον αφορά το μεσοαμυντικό κομμάτι.

Όσον αφορά τον Μυστακίδη, έχει δύο ελαττώματα. Το ένα είναι ότι είναι Fiat 128, πάει κάθε δύο εβδομάδες στον μάστορα. Χαλάει δηλαδή, βγήκε... κουσουρλής. Το άλλο είναι ότι δεν του έχουν βρει ακόμα τη θέση του. Είναι δεξί μπακ; Είναι δεξί μπακ-χαφ; Είναι εξτρέμ; Είναι εσωτερικός μέσος; Είναι δεύτερος φορ; Τι είναι;

Εγώ ξέρω τι είναι. Ο Μυστακίδης παίζει σε ένα σύστημα μόνο. Είναι οχτάρι σε 4-3-3 που θα παίζει, δηλαδή, είτε με τρία οχτάρια, είτε με ένα εξάρι και δύο οχτάρια ή ένα εξάρι, ένα οχτάρι και ένα δεκάρι. Δεν έχει έκρηξη, έχει, όμως, καλή ταχύτητα. Θέλει χώρο για να φύγει και να έρθει από πίσω. Οποιαδήποτε άλλη θέση παίξει δεν κάνει μεγάλα πράγματα.

Μην περιμένετε να δείτε Πρίγιοβιτς στο Μουντιάλ. Είναι αναπληρωματικός. Για να παίξει, πρέπει να φάει γκολ η Σερβία και να παίξει με δύο φορ. Δύσκολα θα διακριθεί και αυτός και η ομάδα του, αν και είναι σε πολύ κατάσταση και ατομικά και τακτικά. Είναι σε καλή φόρμα ο Σέρβος, αλλά δεν τον βοηθά η εθνική του. Αν έπαιζε σε άλλη ομάδα, στην εθνική Αγγλίας για παράδειγμα, θα είχε περισσότερα πράγματα να δώσει. Θα τον θάψει η μέτρια εθνική του ομάδα όπως και τον Ουάρντα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags