Facebook Pixel Sportdog.gr | Στα σχοινιά ο Σφαιρόπουλος, μόνο ο Σπανούλης - Απίθανος Πασκουάλ, ανέστησε τους «πεθαμένους»
| 2018-06-10 22:40:00

Στα σχοινιά ο Σφαιρόπουλος, μόνο ο Σπανούλης - Απίθανος Πασκουάλ, ανέστησε τους «πεθαμένους»

του Pick n' Scroll
Στα σχοινιά ο Σφαιρόπουλος, μόνο ο Σπανούλης - Απίθανος Πασκουάλ, ανέστησε τους «πεθαμένους»

Αποκάλυψη ο... άποντος στον τρίτο τελικό!

Το πλεονέκτημα έδρας ζει. Ο Παναθηναϊκός το θύμισε το βράδυ της Κυριακής, κερδίζοντας πανεύκολα τον Ολυμπιακό με 73-58. Και ενώ την ίδια ώρα έχασε 15 βολές, γεγονός για το οποίο παραπονέθηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης και ο Τσάβι Πασκουάλ.

Η νίκη αυτή ήταν το καλύτερο αποτέλεσμα, που θα μπορούσαν να έχουν οι «πράσινοι», μία μέρα, που ξεκίνησε τραγικά με τον θάνατο του ιστορικού τους ηγέτη, του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν εντυπωσιακός, τουλάχιστον στο επιθετικό κομμάτι, αλλά πήρε πολλά πράγματα από πολλούς παίκτες. Μικρά και μεγάλα πράγματα. Πιο χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του Ζακ Ογκαστ, που έκανε σπουδαία δουλειά, έβγαλε ενέργεια και αναδείχθηκε στους πολυτιμότερους παίκτες της τρίτης αναμέτρησης. Δεν έβαλε πόντο, έχασε 4 βολές, αλλά έπαιξε σούπερ άμυνα, παίρνοντας και 4 ριμπάουντ.

Ο Ολυμπιακός από την άλλη πλευρά είχε τα μαύρα του τα χάλια, θυμίζοντας παλιές εμφανίσεις του στο ΟΑΚΑ, όταν έχανε από τα αποδυτήρια. Μόνο ο Βασίλης Σπανούλης στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, αλλά με έναν παίκτη δεν κερδίζεις εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι δεν μπόρεσε να βρει λύσεις στην επίθεση της ομάδας του και ήδη γράφονται πολλά εναντίον του στο διαδίκτυο.

Πλέον αυτός και ο Ολυμπιακός είναι σε δύσκολη θέση, αφού καλούνται να κάνουν την ανατροπή. Την Πέμπτη το ΣΕΦ αναμένεται να θυμίσει αρένα μιας και θα πέσουν κορμιά για τη νίκη, καθώς οι Πειραιώτες θέλουν να φέρουν την σειρά στο 2-2 και ο Παναθηναϊκός να πανηγυρίσει άλλο ένα πρωτάθλημα μέσα στην έδρα του αιώνιου αντιπάλου του, όπως συνέβη και πέρυσι.

Ο Τσάβι Πασκουάλ είναι και πάλι σε θέση ισχύος, όχι μόνο για αυτό καθ' αυτό το 2-1, αλλά και επειδή μπόρεσε να ενεργοποιήσει τους Ρίβερς και Λοτζέσκι, οι οποίοι στο πρώτο παιχνίδι ήταν άφαντοι. Την Πέμπτη στο ΣΕΦ ήταν εξαιρετικοί, αλλά το ίδιο έγινε και το βράδυ της Κυριακής, με τον Παναθηναϊκό να βγαίνει διπλά κερδισμένος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags