Facebook Pixel Sportdog.gr | Τους πήρε ο «τελειωμένος» - Ήταν ακόμα στον... Παύλο, μόνο η «τρέλα» του Τζέιμς - «Πόλεμος» στο ΟΑΚΑ
| 2018-06-14 22:00:00

Τους πήρε ο «τελειωμένος» - Ήταν ακόμα στον... Παύλο, μόνο η «τρέλα» του Τζέιμς - «Πόλεμος» στο ΟΑΚΑ

του Pick n' Scroll
Τους πήρε ο «τελειωμένος» - Ήταν ακόμα στον... Παύλο, μόνο η «τρέλα» του Τζέιμς - «Πόλεμος» στο ΟΑΚΑ

Θα πέσουν κορμιά στο πέμπτο ματς.

Και τώρα στο ΟΑΚΑ θα γίνει «πόλεμος». Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε την σειρά στο 2-2 και όλα πλέον θα κριθούν την Κυριακή, σε πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι.

Οι Πειραιώτες το ήθελαν περισσότερο το παιχνίδι και το έδειξαν και με το παραπάνω. Ηταν συγκεντρωμένοι, αλλά το κυριότερο ήταν παθιασμένοι, και πήραν πολλά πράγματα από πολλούς παίκτες τους.

Ο «τελειωμένος» μάλιστα, Τζαμέλ ΜακΛίν, ήταν εκείνος, που έκανε την διαφορά. Δεν είναι μόνο ότι σημείωσε 20 πόντους. Είναι ότι έδρασε σε καθοριστικά σημεία, είναι ακόμη ότι έπαιξε πολύ καλή άμυνα και έπαιξε και για τον Μιλουτίνοφ, που ήταν κάκιστος.

Για τον Ολυμπιακό κομβικό ήταν και το δίδυμο του Ρόμπερτς και του Στρέλνιεκς. Όταν ο Παναθηναϊκός πλησίασε σε απόσταση αναπνοής, το δίδυμο αυτό κράτησε ζωντανή την ομάδα του Πειραιά και της έδωσε και πάλι καλό προβάδισμα με συνεχόμενους πόντους. Ρόμπερτς και Στρέλνιεκς ήταν καταλυτικοί και στο πρώτο παιχνίδι, όταν ο Ολυμπιακός είχε κάνει το μπρέικ.

Στο δεύτερο ματς ο Σφαιρόπουλος δεν τους έβαλε πολύ μαζί, στο τρίτο παιχνίδι του ΟΑΚΑ τους έβαλε, αλλά αυτή την φορά είδε αποτέλεσμα. 

Ο Παναθηναϊκός από την άλλη δεν ήταν έτοιμος για ένα τέτοιο ματς. Μέχρι χθες όλος ο οργανισμός του Παναθηναϊκού είχε το μυαλό του στον Παύλο Γιαννακάπουλο. Από σήμερα οι «πράσινοι» άρχισαν ουσιαστικά να ασχολούνται με το παιχνίδι, αλλά δεν μπήκαν σχεδόν ποτέ στο πνεύμα αυτού. Ο Ματ Λοτζέσκι με τα «τρελά» του Μάικ Τζέιμς πήγαν να γυρίσουν το παιχνίδι. Έφτασαν μέχρι ένα σημείο, αλλά έπεσαν στην μεγάλη θέληση του Ολυμπιακού.

Την Κυριακή σε ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ θα πέσουν κορμιά για τον τίτλο. Πέρυσι τα κατάφεραν οι «πράσινοι» στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Μένει να δούμε αν ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει κάτι ανάλογο. Είναι, πάντως, κάτι, που έχει κάνει, πριν από δύο χρόνια με το τρομερό τρίποντο του Βασίλη Σπανούλη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags