Facebook Pixel Sportdog.gr | Άντε, βγείτε να κράξετε τον... τυφλό Σφαιρόπουλο - Μη μιλάτε για διαιτησία και βολές, φταίτε πολύ!
| 2018-06-14 22:50:00

Άντε, βγείτε να κράξετε τον... τυφλό Σφαιρόπουλο - Μη μιλάτε για διαιτησία και βολές, φταίτε πολύ!

Sportdog Team
Άντε, βγείτε να κράξετε τον... τυφλό Σφαιρόπουλο - Μη μιλάτε για διαιτησία και βολές, φταίτε πολύ!

Ο... γκαντέμης του Τριφυλλιού και το φαβορί για τον τίτλο.

Άντε παιδιά, βγείτε τώρα να πείτε ότι ο Σφαιρόπουλος δεν έχει ιδέα από μπάσκετ και κοουτσάρει με τα μάτια κλειστά και τον έχει βαρέσει το Αλτσαχάιμερ οπότε ξέχασε και τα λίγα που ήξερε!

Φυλαγμένο του το είχατε, σήμερα που κατέβηκε φορτσάτος ο Παναθηναϊκός στο Φάληρο να κερδίσει το παιχνίδι με την αύρα και μόνο των δύο προηγούμενων επιτυχιών του. Κι όχι μόνο δεν το κέρδισε, αλλά δεν το πάλεψε καν.

Αν εξαιρέσει δηλαδή κανείς την τρίτη περίοδο του αγώνα, όπου και πλησίασε πολύ, πάρα πολύ. Αυτό ακριβώς που περίμενε ο Σφαιρόπουλος, όπως το είχε σχεδιάσει το ματς…


Γιατί το πήγε απ’ την αρχή στην πίεση και στην τρεχάλα, προσπαθώντας να κερδίσει τη μέγιστη δυνατή διαφορά στο ημίχρονο. Γνώριζε πολύ καλά ότι είχε έλλειμμα φρεσκάδας και ενέργειας και έδωσε εντολή «ή τώρα ή ποτέ» στους παίκτες του. Κι αυτοί ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ενώ οι παίκτες του Παναθηναϊκού τους αντιμετώπιζαν με μπλαζέ υφάκι, με νοοτροπία «έλα μωρέ μην είσαι κορόιδο», με προσπάθεια μηδέν στην άμυνα.
Έτσι είναι παιδιά, με τα ματάκια τους και μόνο αμύνονταν σήμερα οι πράσινοι.

Και φυσικά την είδα τη διαφορά στις βολές και τα δυό-τρία καραμπινάτα φαλτσοσφυρίγματα υπέρ του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά θα με συγχωρέσετε άμα εισπράττεις 92 πόντους δεν μπορείς να τα ρίχνεις όλα στις βολές και στη διαιτησία. Φταις κι εσύ και φταις πολύ. Πιο χαλαρός κι από ογδοντάρη Σουηδό στη σάουνα ήσουνα, πιο ρέγκλας κι από πιτσιρικά που έχει γυρίσει από Αργυρό και τον βάζει η μανούλα του να καθαρίσει τις τζαμόπορτες. Εκτός κι αν είναι γκαντέμης ο Μήτογλου, που όποτε παίζει, χάνει πανηγυρικά ο Παναθηναϊκός!

Στο δια ταύτα όμως. Το πήγε εκεί που ήθελε το ματσάκι ο Σφαιρόπουλος, επέμεινε στο μαρκάρισμα του Καλάθη από τον Παπανικολάου, επέμεινε στο τάισμα του ΜακΛην, επέμεινε στην επιλογή του Ρόμπερτς κι έφτασε στην τέταρτη περίοδο με 71-64 υπέρ του. Και κάνει το μπραφ εκεί ο Ρίβερς και χώνει τρίποντο και το φέρνει στο 71-67 και όλα παίζονται.  

Μόνο που ο Παναθηναϊκός δεν είχε πια καθαρό μυαλό, ούτε δυνάμεις. Τα είχε ξοδέψει όλα πανικόβλητος στην τρίτη περίοδο, προσπαθώντας να γεφυρώσει τη διαφορά. Κι όπως έφτασε στη βρύση, δεν μπόρεσε να πιεί νερό.

Γιατί μπήκε στη μέση κι ο παράγων «Μάικ Τζέημς», μην το λησμονούμε, που όσο εύκολα χτίζει άλλο τόσο εύκολα γκρεμίζει. Πάρε απόπειρες για τρίποντο από τα οκτώ μέτρα και αντίο ζωή, πολύ κράτησε το αστείο. Ραντεβού την ερχόμενη Κυριακή στο ΟΑΚΑ.

Το φαβορί παραμένει ο Παναθηναϊκός, αλλά η ψυχολογία του Ολυμπιακού έφτιαξε πλέον. Με το μαχαίρι στα δόντια θα κατέβει και το τομάρι του θα το πουλήσει ακριβά. Για να δούμε αν θα έχει τις δυνάμεις, γιατί τα κότσια μας απέδειξε ότι τα έχει και με το παραπάνω!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags