16/06/18 - 19:48

Άλλα κόλπα από εδώ και πέρα με Γιαννακόπουλο και ΠΑΕ - Να απολογηθεί ο...

Με ποιο δικαίωμα έκαναν τις αστείες συμβάσεις;

του Κώστα Γκόντζου
Άλλα κόλπα από εδώ και πέρα με Γιαννακόπουλο και ΠΑΕ - Να απολογηθεί ο...
9.702views 0shares

Άλλαξε σε τεράστιο βαθμό το τοπίο στον Παναθηναϊκό, μετά τις πρόσφατες εξελίξεις στον Ερασιτέχνη και την ανάληψή του και επισήμως από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Κι αυτό έχει να κάνει με δύο πράγματα.

Το πρώτο αφορά στον ίδιο τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, που πλέον αλλάζει εποχή, μπαίνει σε μια φάση εξυγίανσης και αποτελεί πια μια από τις ελπίδες του Παναθηναϊκού αντί για το αγκάθι που ήταν μέχρι πρότινος.

Το δεύτερο έχει να κάνει με τις σχέσεις ανάμεσα σε ΠΑΕ και Ερασιτέχνη και με τι σηματοδούν αυτές έτσι όπως διαμορφώνονται από δω και πέρα.

Στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ, έγινε φανερό ότι πλέον ο Ερασιτέχνης θα παίζει σαν ισότιμος -αν όχι και... ισχυρότερος- παίκτης απέναντι στην ΠΑΕ.

Το τι μπορεί να σημαίνει αυτό, είναιμεγάλη ιστορία και σίγουρα πολύ μεγαλύτερη από το πόσα χρωστάει ή πόσα θα πρέπει να δώσει η ΠΑΕ στον Ερασιτέχνη.

Μιλάμε για το θέμα του γηπέδου κυρίως και για το για ποι πρότζεκτ θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αντάλαγμα η Λεωφόρος που ανήκει στον Ερασιτέχνη, αλλά και για μια σειρά άλλα θέματα.

Εδώ όμως έρχεται να μπει μια παράμετρος που κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει και που δείχνει πολλά για το πως λειτουργούσαν μέχρι τώρα μια σειρά πράγματα στον Παναθηναϊκό που βρισκόντουσαν υπό την εποπτεία και τα κουμάντα του γνωστού κυκλώματος που λεηλάτησε τον Παναθηναϊκό.

Κι αυτή είναι το τι γινόταν μέχρι τώρα και με την ευθύνη συγκεκριμένων ατόμων.

Μιλάμε λοιπόν για μια εντελώς αστεία στο όνομα της... ελεημοσύνης σύμβαση της ΠΑΕ με τον Ερασιτέχνη, ή για να είμαστε και πιο σωστοί με τα συγκεκριμένα άτομα που σφετερίστηκαν την διοίκηση του Ερασιτέχνη και πόζαραν και σαν... παραγοντάρες και κουμανταδόροι κιόλας τρομάρα τους, τα τελευταία χρόνια στην Λεωφόρο.

Το ερώτημα λοιπόν είναι με ποιο δικαίωμα και ποιο ανάστημα έκαναν οι Μιχαλαριάδες και όλοι οι υπόλοιποι τις συγκεκριμένες συμβάσεις; Ποιον εκπροσωπούσαν εκτός από τους εαυτούς τους και την "παρέα" τους;

Και ταυτόχρονα με τι... αντάλαγμα πρόσφεραν στο πιάτο την απαξίωση και τον αργό θάνατο του Ερασιτέχνη;

Θα πρέπει να δώσουν λόγο όλοι αυτοί για τα πεπραγμένα τους.

Μπας και μάθουμε όλοι τελικά τι παιζόταν τόσο καιρό στον Παναθηναϊκό και ποια πρωτοπαλίκαρα σε εξέδρα, ΜΜΕ και όλα τα σχετικά συγκάλυπταν το έγκλημα.

Και μπας και καταλάβουμε κάποια στιγμή, τι ήταν αυτό που έκανε τους πρωτομάστορες της... εκτόξευσης και της λευτεριάς, να μετατραπούν σε τόσο... ελαστικούς προστάτες της Παναθηναϊκοφροσύνης και της ΠΑΕ, που η μια σφαλιάρα ερχόταν μετά την άλλη, αλλά τα "όλε" και οι... χοροί μετά τις Καμπάλες και τους -30 από την κορυφή έδιναν και έπαιρναν στον Παναθηναϊκό.

Κάποια στιγμή μπορεί και να μάθουμε...

 

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ