Facebook Pixel Ανανεώνει με Καλάθη ο Παναθηναϊκός, σενάρια για Κίνα και Τζέιμς
Μπάσκετ
NBA
| 2018-06-22 15:45:00

Σκάει η βόμβα του Δημήτρη - «Ντου» σε «ερυθρόλευκο» και... Σάρας - Τρελό σενάριο με Τζέιμς

του Pick n' Scroll
Σκάει η βόμβα του Δημήτρη - «Ντου» σε «ερυθρόλευκο» και... Σάρας - Τρελό σενάριο με Τζέιμς

Πολύ κοντά στον παικταρά ο Εξάστερος, ποιοι είναι επόμενοι στόχοι.

Ο Νικ Καλάθης δύσκολα θα αλλάξει χώρα και ομάδα. Οι επαφές είναι σε πολύ καλό σημείο και ο Ελληνας γκαρντ είναι πιθανό να βρίσκεται και του χρόνου στον Παναθηναϊκό.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας αισιοδοξούν ότι θα καταφέρουν να κάνουν την κίνηση-βόμβα, παρά το τεράστιο ενδιαφέρον της Χίμκι. Αντίθετα, δεν είναι εύκολο να γίνει το ίδιο και με τον Μάικ Τζέιμς, του οποίου επίσης το συμβόλαιο έληξε. 

Ο Αμερικάνος γκαρντ είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με την Αρμάνι, αν και η Μακάμπι δίνει τον δικό της αγώνα, προκειμένου να τον προσελκύσει. Για τον Τζέιμς, όμως, και κάθε σπουδαίο γκαρντ, που παίζει στην Ευρώπη, υπάρχει και η προοπτική της Κίνας.

Εκεί, όπου τα χρήματα είναι πάρα πολλά, δίχως ιδιαίτερο κόπο μάλιστα. Στην Κίνα παίζεις, τελειώνει το παιχνίδι, χάνεις, κερδίζεις εννοείται ότι δεν είναι το ίδιο, αλλά με τίποτα δεν υπάρχει το άγχος της Ευρώπης και ειδικά της Ελλάδας. Κινέζικες ομάδες ήθελαν και τον Νικ Καλάθη, αλλά ο 29χρονος πλέι-μέικερ δεν ενδιαφέρεται για μία τέτοια προοπτική.

Δεν αποκλείεται, όμως, να κάνει αυτό το ταξίδι ο Μάικ Τζέιμς, αν και όπως αναφέραμε μοιάζει να είναι κοντά με την Αρμάνι, με το ΝΒΑ, όμως, να μην του έχει φύγει από το μυαλό.

Ο Παναθηναϊκός, αν ολοκληρώσει την παραμονή του Νικ Καλάθη, θα κινηθεί πολύ πιο άνετα στη συνέχεια και στόχος του είναι να κάνει πιο...ευρωπαϊκό το ρόστερ του. Στο πλαίσιο αυτό, υπάρχει η περίπτωση του Ιωάννη Παπαπέτρου, υπάρχει και η περίπτωση του Εντγκάρας Ουλάνοβας, ένα από τα παιδιά του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στη Ζαλγκίρις.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags