Facebook Pixel Γιατί δεν συμφώνησε ο Παπανικολάου - Του δίνει "χρυσό" συμβόλαιο η Εφές
| 2018-07-03 19:10:00

Κόλαση στο λιμάνι με Παπανικολάου - Γι’ αυτό δεν συμφώνησε; - Ποιος του τάζει τρελά λεφτά!

του Pick n' Scroll
Κόλαση στο λιμάνι με Παπανικολάου - Γι’ αυτό δεν συμφώνησε; - Ποιος του τάζει τρελά λεφτά!

Το sportdog.gr έχει όλο το καυτό παρασκήνιο.

Ο Βασίλης Σπανούλης έμεινε στο λιμάνι του και όλοι στον Ολυμπιακό είναι ενθουσιασμένοι.

Ο άνθρωπος, που αναμόρφωσε την ομάδα του Πειραιά, θα συνεχίσει εκεί, τουλάχιστον για έναν ακόμη χρόνο, προσπαθώντας να βοηθήσει, ώστε να έρθουν και πάλι καλύτερες μέρες, μετά τα δύο τελευταία χρόνια ανομβρίας.

Θα ακολουθήσει τον δρόμο του Σπανούλη ο Κώστας Παπανικολάου; Στη συνάντηση, που έγινε πριν από λίγες ώρες, διαπιστώθηκε διαφορά στο οικονομικό με τις δύο πλευρές να ανανεώνουν το ραντεβού τους για τις επόμενες μέρες.

Χθες οι Αμερικάνοι ανέφεραν ότι για τον «Παπ» υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες του ΝΒΑ. Ο Παπανικολάου έχει παίξει ήδη εκεί με το Χιούστον και το Ντένβερ, χωρίς, όμως, να μπορέσει να φανεί. Μεγαλύτερος εχθρός, όμως, του Ολυμπιακού για τον Παπανικολάου μοιάζει να είναι η Εφές.

Η τουρκική ομάδα προσπαθεί να φτιάξει ρόστερ από την αρχή και έχει βγει στην αγορά, μοιράζοντας πολλά χρήματα. Ηδη έχει πάρει τον Μπομπουά, που έπαιζε στην Μπασκόνια, και τον Μόερμαν, που αγωνίστηκε στην Μπαρτσελόνα. Θα κάνει τρεις τουλάχιστον ακόμη μεγάλες μεταγραφές και θέλει μία από αυτές να είναι ο Παπανικολάου.

Το πορτοφόλι της Εφές είναι τόσο βαθύ, που εύκολα μπορεί εύκολα να του προσφέρει (αν δεν του έχει προσφέρει ήδη) πάνω από 1 εκ. ευρώ ετησίως. Χρήματα, που ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να φτάσει με τίποτα. Εχοντας μπει στον Ιούλη και με τον Μπλατ να θέλει άμεσα να χτίσει το ρόστερ, το θέμα του «Παπ» αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στην εβδομάδα. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags