Facebook Pixel Sportdog.gr | Πατάτα που καίει ο Χριστοδουλόπουλος - Όλα δείχνουν ότι εκεί θα καταλήξει - Δήλωση Λάζαρου…
| 2018-07-04 23:23:00

Πατάτα που καίει ο Χριστοδουλόπουλος - Όλα δείχνουν ότι εκεί θα καταλήξει - Δήλωση Λάζαρου…

Πατάτα που καίει ο Χριστοδουλόπουλος - Όλα δείχνουν ότι εκεί θα καταλήξει - Δήλωση Λάζαρου…

Ανέβηκε επικίνδυνα ο μεταγραφικός καύσωνας με τη συνέχεια της κόντρας.

Άλλο ένα καλοκαιρινό ντέρμπι άρχισε λοιπόν. Με ενδιαφέρον, με ίντριγκα, με φαντασία, με αλήθειες και ψέματα. Για τον Λάζαρο μιλάω φυσικά.Και για τη διαμάχη νούμερο 2 που ξέσπασε μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού, για το πούθα καταλήξει τελικά ο διεθνής εξτρέμ.

Η ΑΕΚ υποστηρίζει ότι έχει συμβόλαιο. Το οποίο –λέει ότι- είχε γνωστοποιήσει στον Ολυμπιακό, εξ ου και θεωρεί ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν κινηθεί παράτυπα. Ο Ολυμπιακός από την άλλη, φαίνεται πως πατάει γερά στα πόδια του και φυσικά δεν αναγνωρίζει αυτού του τύπου τα συμφωνητικά, έστω κι αν είναι τριμερή, τετραμερή και δεν ξέρω κι εγώ πόσοι τελικά έχουν εμπλακεί στην υπόθεση.

Αυτός που δεν έχει μιλήσει έως τώρα είναι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Ούτε ο ίδιος, ούτε ο εκπρόσωπός του έχουν τοποθετηθεί για το ζήτημα. Η γλώσσα της συμπεριφοράς είναι βεβαίως μια… θέση. Ο Λάζαρος κάνει προετοιμασία με τον Ολυμπιακό και έχει ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα. Κι όχι μόνο αυτό.

Μόλις πριν από λίγες μέρες ο εκπρόσωπός του, Αντώνης Αποστολόπουλος, τον «ανέβασε» στα social media, με τα… ρούχα των Ερυθρολεύκων, και με τη γαργαλιστική λεζάντα «στην ομάδα της καρδιάς του». Τι περισσότερο από αυτό να πει; Θεωρεί εαυτόν εντάξει και περνάει το μήνυμα πως δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας, αν και κατά τη γνώμη μου, θα έπρεπε να προβεί σε μια δήλωση που να ξεκαθαρίζει το θέμα ή τουλάχιστον να βοηθάει στο να έχουμε όλοι μας μια πιο πλήρη εικόνα.

Πού θα καταλήξει αυτή η ιστορία, είναι φυσικά άγνωστο, αν και έμπειροι νομικοί, όπως ο Αλέξης Κούγιας, δίνουν… δίκιο στους ερυθρόλευκους. Κακά τα ψέματα: το αφεντικό της ΑΕΛ είναι από τους πιο κατηρτισμένους στις υποθέσεις ποδοσφαιρικού δικαίου και το απέδειξε το χειμώνα με τις δημόσιες θέσεις που πήρε σε όλα τα καυτά ζητήματα (Τούμπα κλπ).

Από την άλλη, εμπειρικά μιλώντας και γράφοντας πάντα, το νομικό τμήμα του Ολυμπιακού δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους ήττες. Γι’αυτό θεωρώ εξαιρετικά απίθανο –χωρίς φυσικά να μπορούμε να αποκλείσουμε το οτιδήποτε, δεν είμαστε δικαστές, ούτε ήμασταν μπροστά στις υπογραφές- οι δικηγόροι του Ολυμπιακού να μην εξέτασαν εξονυχιστικά όλες τις παραμέτρους της υπόθεσης. Λέτε να τους παραμύθιασε ο Λάζαρος για να κάνει… τη δουλειά του; Κι αυτό… σωστό ή μάλλον στη σφαίρα των πιθανοτήτων, λένε πολλοί που ασχολούνται με τη νπολύκροτη, όπως εξελίσσεται, υπόθεση. 

Θα δείξει είναι η απάντηση. Και όλα θα βγουν στο φως…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags