Facebook Pixel Sportdog.gr | Σκάει επιστροφή-ΒΟΜΒΑ στην Ευρωλίγκα - Ποια ομάδα τινάζει την μπάνκα - Ντου κι από Ολυμπιακό;
| 2018-07-07 20:35:00

Σκάει επιστροφή-ΒΟΜΒΑ στην Ευρωλίγκα - Ποια ομάδα τινάζει την μπάνκα - Ντου κι από Ολυμπιακό;

του Pick n' Scroll
Σκάει επιστροφή-ΒΟΜΒΑ στην Ευρωλίγκα - Ποια ομάδα τινάζει την μπάνκα - Ντου κι από Ολυμπιακό;

Ονοματάρα φεύγει από το ΝΒΑ, θα τον χτυπήσουν οι Πειραιώτες;

Η Εφές απέτυχε τη χρονιά που ολοκληρώθηκε τόσο στην Ευρωλίγκα, όσο και στο πρωτάθλημα. Πήρε το Κύπελλο Τουρκίας που δεν είναι αμελητέα ποσότητα. 

Η εικόνα της, όμως, ήταν εκείνη που προβλημάτισε περισσότερο. Ετσι, ο Εργκίν Αταμάν φτιάχνει ομάδα σχεδόν από την αρχή, έχοντας στη διαθεσή του ένα σωρό χρήματα.

Ηδη έχει κάνει πολύ καλές μεταγραφές, παίρνοντας τον Μίσιτς της Ζαλγκίρις, τον Μόερμαν της Μπαρτσελόνα και τον Μπομπουά της Μπασκόνια. Ηθελε πολύ τον Μπρόκχοφ, αλλά ο Αυστραλός έκανε το όνειρό του πραγματικότητα και πριν από μερικές ώρες υπέγραψε στους Ντάλας Μάβερικς

Για την θέση «3» ο Αταμάν έχει στο στόχαστρό του τον Ιωάννη Παπαπέτρου, που είναι σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Εκεί, όπου θέλει η Εφές να κάνει το μπαμ είναι στους ψηλούς. Και αυτό, γιατί στο στόχαστρό της είναι ο Εκπε Γιούντο, ο καλύτερος πάουερ-φόργουορντ, που έχει περάσει τα τελευταία χρόνια από την Ευρώπη. 

Ο άνθρωπος που έδωσε πολλά ώστε η Φενέρ να πάρει την Ευρωλίγκα την άνοιξη του 2017. Ο Γιούντο τη χρονιά που τελείωσε έπαιξε στους Γιούτα Τζαζ, έχοντας βοηθητικό ρόλο. Η Εφές θα ξέρει αν έχει τύχη να τον πάρει στις 9 Ιουλίου. Μέχρι τότε οι Τζαζ έχουν το δικαίωμα να αποφασίσουν τι θα κάνουν.

Αν θα τον κρατήσουν ή όχι. Αν αποφασίσουν να τον διώξουν, τότε η επιστροφή στην Ευρώπη είναι μονόδρομος για τον έμπειρο σέντερ, ο οποίος είναι από τους λίγους ψηλούς που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στα δικά μας γήπεδα. 

Η Φενέρ, η πρώην του ομάδα, δεν πρόκειται να ασχοληθεί, καθώς έκανε ήδη το μπαμ με την απόκτηση του σπουδαίου Γάλλου, Ζοφρ Λοβέρν. Για τον Γιούντο είχε γίνει λόγος προ καιρού για τον Ολυμπιακό, μόνο που οι Πειραιώτες δεν μπορούν να τον ικανοποιήσουν οικονομικά. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags