Facebook Pixel Sportdog.gr | «Ποιος Παϊρόζ; Μόνο Γιαννακόπουλος - Τι έχει αποφασίσει η οικογένεια για τον Παναθηναϊκό»
| 2018-07-08 18:07:00

«Ποιος Παϊρόζ; Μόνο Γιαννακόπουλος - Τι έχει αποφασίσει η οικογένεια για τον Παναθηναϊκό»

του Κώστα Γκόντζου
«Ποιος Παϊρόζ; Μόνο Γιαννακόπουλος - Τι έχει αποφασίσει η οικογένεια για τον Παναθηναϊκό»

Αποκαλύψεις-φωτιά για την επόμενη μέρα στο Τριφύλλι.

Το Sportdog.gr έχει ανοίξει διάλογο με τους αναγνώστες του και περιμένει τις ερωτήσεις σας για όλα τα θέματα που απασχολούν τις αγαπημένες σας ομάδες, αλλά και την ποδοσφαιρική επικαιρότητα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Ακολουθεί η ερώτηση φίλου αναγνώστη στον Κώστα Γκόντζο:

Φιλε Κώστα καλημέρα. Δεν ξέρουμε τι να πρωτοπιστέψουμε με το θέμα του Ταϊλανδού και του Γιαννακόπουλου. Αυτό που θέλω να μάθω είναι τι γίνεται με τον Βαρδιβογιάννη. Τι λέει ρε Κώστα; Πώς το βλέπει όλο αυτό; Παναθα είναι και το ξέρουμε. Οσα λαθη και να χουν γίνει, Παναθα ειναι. Τι λεει ο Βραδινογιαννης για ολο αυτο και τι θελει για την επομενη μερα;  
 

Η απάντηση του Κώστα Γκόντζου: Η αλήθεια είναι ότι έχουν δει πολλά τα μάτια σας κι έχουν ακούσει άλλα τοσα τα αυτιά σας για τον Παναθηναϊκό, την επόμενη μέρα του και όλα τα σχετικά. Κι αυτό δεν είναι τωρινό. Συμβαίνει εδώ και χρόνια.Σε ότι έχει να κάνει τώρα με τα συγκεκριμένα που ρωτάς. Αρχικά δεν νομίζω να μπαίνει θέμα εμπιστοσύνης με τον ίδιο τρόπο και για την περίπτωση του Ταϊλανδού και για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Δεν γίνεται αντικειμενικά να μπαίνουν στην ίδια μοίρα αυτοί οι δύο και από πολλές απόψεις. Επομένως όταν μιλάμε για αλήθειες, καλό είναι να κρατάμε μικρό έως πολύ μικρό για τον Ταϊλανδό που ακόμα δεν ξέρουμε ποιον εκπροσωπεί, τίνος τα λεφτά θα βάλει και πόσα θα βάλει και σε ότι έχει να κάνει με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και το πρότζκετ του ATHENS ALIVE να κρατάμε όσο γίνεται και όσο το επιτρέπουν οι εξελίξεις ζωντανή την ελπίδα ότι κάτι μπορεί να γίνει εκεί. 

Αν, λέω αν, κάποια στιγμή τα φέρουν έτσι οι εξελίξεις που θα πρέπει να πάρουμε θέση ανάμεσα στους δύο, νομίζω πως δεν γεννάται θέμα και από πλευράς εμπιστοσύνης και από πλευράς επιλογής με καθαρά Παναθηναϊκά και λογικά κριτήρια. Το όνομα Γιαννακόπουλος θα χρειαστεί να περάσουν πολλά χρόνια και αν ποτέ γίνει, για να βρεθεί κάποιο οποιοδήποτε όνομα για να συγκριθεί μαζί του. Προφανώς δηλαδή και η περίπτωση Δημήτρη Γιαννακόπουλου προκρινεται ανευ δεύτερης σκέψης.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την οικογένεια Βαρδινογιάννη τώρα. Η απόφασή της να μην αναμιχθεί με οποιοδήποτε τρόπο με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός από δω και πέρα, είναι οριστική και αμετάκλητη. Κι αυτό δεν αφορά μόνο στον Τζίγκερ, αλλά ισχύει για όλα τα μέλη της οικογένειας, Κανείς Βαρδινογιάννης δεν πρόκειται να ασχοληθεί με τον Παναθηναϊκό πια. Από κει και πέρα, το πως νοιώθουν, το πως βιώνουν όλη αυτή την κατάσταση και τι θα ήθελαν για την επόμενη μέρα, το ξέρουν μόνο οι ίδιοι. Και η αλήθεια είναι πως όλο αυτό το διάστημα που έχουν αποχωρήσει, το κρατάνε καλά μέσα τους ότι κι αν νοιώθουν ή εκτιμούν ότι γίνεται ή δεν γίνεται για τον Παναθηναϊκό. Κι αυτό δεν νομίζω ότι θα αλλάξει στο άμεσο τουλάχιστον μέλλον. 

* Στείλε κι εσύ την ερώτησή σου στον Κώστα Γκόντζο στο [email protected], ή στο προφίλ του sportdog.gr στο facebook.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags